Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Laguta trešais Krievijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Laguta trešais Krievijā
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komandas līderis Grigorijs Laguta nepārāk veiksmīgi nostartējis Krievijas spīdveja čempionātā, ieņemot trešo vietu.

Tieši Laguta pirms sacensībām tika uzskatīts par vienu no galvenajiem favorītiem uz uzvaru, neskatoties uz to, ka konkurenti bija diezgan spēcīgi. Grigorijs ļoti pārliecinoši uzsāka sacīksti, izcīnot divas uzvaras pēc kārtas, taču neveiksmīgs viņam bija trešais brauciens, kurā viņš neizcīnīja nevienu punktu.

Turpinājumā Laguta pārliecinoši nodemonstrēja savu pārākumu, atkal uzvarot divus braucienus pēc kārtas, taču ar to uzvarai nepietika, jo Gizatuļins piecos braucienos savāca 13 punktus, iegūstot labākā Krievijas spīdvejista titulu. Braucienā par otro vietu Laguta zaudēja arī Emīlam Saifutdinovam.

Šajās sacīkstēs piedalījās arī vēl viens Daugavpils komandas spīdvejists Sergejs Darkins, kuram neizdevās izcīnīt augstāku vietu kā astoto, kaut arī pirmos braucienus viņš veica lieliski. Starp citu, visi trīs labākie Krievijas spīdvejisti ikdienā startē Polijas pirmajā spīdveja līgā, kurā startē arī "Lokomotīve".

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja