Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Slakteris uzvar Stokholmas posma kvalifikācijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Slakteris uzvar Stokholmas posma kvalifikācijā
Uvis Slakteris

Sestdien Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā norisinājās F2 ātrumlaivu pasaules čempionāta otrā posma kvalifikācija. „Riga Powerboat Team” pilots Uvis Slakteris uzrādīja labāko apļa laiku, un rītdienas finālbraucienu uzsāks no pirmās pozīcijas.

Pēc pirmās apļa laiku uzskaites sesijas Uvis uzrādīja sesto labāko rezultātu, taču otrajā kvalifikācijas braucienā situācija mainījās. Uvis pārspēja četrpadsmit konkurentus, pārējiem neatstājot nekādas izredzes uz uzvaru. No otrās pozīcijas rītdien startēs zviedrs Tomijs Valštens, trešais palika vācietis Štefans Hagins.

Čempionāta pirmajā dienā norisinājās arī izslēgšanas braucieni, kuros piloti parādīja savu meistarību dragreisa tipa sacensībās. Arī šajā sacensību posmā Uvis izcīnīja pirmo vietu, aiz sevis atstājot jau pieminēto Tomiju Valštenu un pagājušā gada F2 pasaules čempionu zviedru Eriku Starku. Starks šodienas finālbraucienā startēs no ceturtās pozīcijas.

Uvis komentē: „Šodien bija sīva cīņa, un ir prieks, ka viens kauss jau ir iegūts. Vēlos pateikties komandai par izcilo darbu, kā arī liels paldies visiem, kas izteica atbalstu – tas noteikti palīdzēja!”

Sacensību otrais posms norisināsies šovakar, kad noskaidrosies, vai Uvim būs izdevies pakāpties no pašreizējās sestās vietas kopvērtējumā. Trešais posms norisināsies Norvēģijā 11. un 12. augustā.

Informāciju sagatavoja
„Riga Powerboat Team”

     [+] [-]

, 2012-06-17 19:24, pirms 12 gadiem
malacis, tag pa top3 kopveerteejumaa jaasitaas
vai pat labaak