Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Latvijas Kausa atklāšanas posms Ķegumā 25. un 26. aprīlī

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Latvijas Kausa atklāšanas posms Ķegumā 25. un 26. aprīlī
Foto: Ritvars Raits

2009. gada motokrosa sezona vēl tikai sākas, bet motocentrs „Zelta Zirgs” jau aicina uz otro motokrosu. Un tas ir Latvijas Kausa seriāla atklāšanas posms. Pasākuma organizators ir „Baltijas Kausa Fonds” (BKF).

Latvijas Kausa posms motokrosā notiek 2 dienas, un ir interesants ar to, ka pulcē praktiski visu Latvijas motokrosa apriti, izņemot tos sportistus, kuri tieši tai laikā piedalās Eiropas un / vai Pasaules čempionātu sacensībās ārpus Latvijas. Gan sestdien, gan svētdien „Zelta Zirgā” rīta cēlienā notiks brīvie treniņi un kvalifikācija ar turpinājumu finālbraucienos. Mainīsies tikai motociklu klases.

Pasākums notiks brīvā gaisotnē, apvienojot sportiskas aktivitātes ar atpūtu, Redzēsim sacensības gan pieaugušo, gan arī bērnu un jauniešu motociklu klasēs. Dažāda būs arī mototehnika, t.sk., solo motocikli, motocikli ar 4 riteņiem (Kvadru klasēs), gan arī blakusvāģu motocikli. Notiks arī braucieni Retro klasei, t.i., motocikliem ar gaisa dzesēšanu.
Katrā no sacensību dienām „Zelta Zirgā” tiks nodrošināta arī sabiedriskā ēdināšana.

Dalībnieku sastāvs solās būt gana daudzskaitlīgs un arī ar internacionālu pieskaņu, jo citu valstu sportistu līdzdalība Ķegumā rīkotajos motokrosos ir tradicionāla. Domājams, ka izņēmums nebūs arī Latvijas Kausa izcīņa. Organizators gan nesola tālus viesus, taču Igaunijas, Lietuvas un Krievijas sportisti sacensībās Ķegumā noteikti piedalīsies.

Sestdienas programmā (25. aprīlis) redzēsim braucienus šādām motociklu klasēm: 50, 85 B, Kv 50, Kv 100, Kv 200, MX2 juniori, Mini MX, Veterāni un Retro. Pavisam kopā paredzēti 14 finālbraucieni.

Svētdienas programmā (25. aprīlis) sportisti sacentīsies 65, 85, AMX1, AMX2, Iesācēji, b/v, b/v G, Kv Iesācēji un Kv OPEN klasēs. Pavisam kopā paredzēti 14 finālbraucieni.

Sacensību dienas kārtība katrai dienai ir līdzīga, t.i.:
- no 7.00 reģistrācija,
- no 8.30 brīvie treniņi un kvalifikācija,
- no 12.00 finālbraucieni.

Ieejas biļešu cenas – pavisam simboliska, t.i., tikai Ls 3,-, bet pensionāriem, invalīdiem un bērniem līdz 12 g.v. vispār bez maksas. Auto stāvlaukums pie trases Ls 2,-.

Uz tikšanos motocentrā „Zelta Zirgs” Ķegumā Latvijas Kausa motokrosā atklāšanas posmā 25. un 26. aprīlī !

Informāciju sagatavoja: Baltijas Kausa Fonds

  +3 [+] [-]

, 2009-04-17 10:04, pirms 15 gadiem
MX ir ok,bet blakusvāģu grand prix vot tā ir štelle!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-04-17 10:35, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: MX ir ok,bet blakusvāģu grand prix vot tā ir štelle!!!
nee tu maldies vot MX ir shtellllle !!!!
un to pieraadiis MX spice 28 Jūnijā Ķegumā
ticiet man tur buuus ko redzeet!

     [+] [-]

, 2009-04-17 12:28, pirms 15 gadiem
mtx03 rakstīja: nee tu maldies vot MX ir shtellllle !!!!
un to pieraadiis MX spice 28 Jūnijā Ķegumā
ticiet man tur buuus ko redzeet!
Pilnībā piekrītu , jāmauc tik
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja