Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

A.Neikšāns: ''Labi izpildījām savu mājas darbu''

A.Neikšāns: ''Labi izpildījām savu mājas darbu''
Pēteris Dzirkals (no kreisās) un
Andis Neikšāns
Foto: www.neiksans.lv

Pēc vairāk nekā 120 sacīkšu režīmā nobrauktiem kilometriem, rallijs ''Sarma'' noslēdzies ar ''Latvijas Mobilā telefona rallija komandas'' ekipāžas Anda Neikšāna/Pētera Dzirkaļa uzvaru.

LMT Latvijas autorallija čempionāts sākās ar sacīkstēm Gulbenē – tradicionālais rallijs ''Sarma'' notika 5 līdz 10 grādu aukstumā, taču sniega uz ceļiem bija pamaz. Tas sacīkstes padarīja jo īpaši sarežģītas, jo vietām trasi klāja ledus, citur – sasalusi grants. Tomēr šādos grūtos apstākļos jau pirmajā dienā vadībā izvirzījās Anda Neikšāna/Pētera Dzirkala duets un otrajā dienā, braucot piesardzīgāk, savu pārsvaru saglabāja.

Šī bija pirmā uzvara Latvijas autorallija čempionāta posmos Anda stūrmanim Pēteram Dzirkalam, savukārt pašam Andim Neikšānam šis bija pirmais triumfs Latvijas autorallija prestižākajā kategorijā N4. Jāatzīmē, ka komandu vērtējumā uzvara izcīnīja tieši ''Latvijas Mobilā telefona rallija komanda''.

''Bijām labi izpildījuši savu mājas darbu – aizvadījuši daudzus treniņus, kas lieti noderēja šajās sacensībās. Patiesībā tas bija diezgan liels pārsteigums, ka pirmo dienu varējām pabeigt ar teju pus minūtes pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem. Otrajā dienā braucām rezervētāk, lai saglabātu savu pozīciju. Tas mums izdevās un, protams, esam ļoti apmierināti ar rezultātu!,'' sacensības komentēja Andis Neikšāns.

Nākamais ''LMT Latvijas autorallija čempionāta'' posms risināsies pēc nedēļas Lietuvā, netālu no Visaginas pilsētas.

Informāciju sagatavoja:
''Latvijas Mobilā Telefona rallija komandas''
preses sekretārs Mārtiņš Dzenītis

  +1 [+] [-]

, 2008-02-17 21:51, pirms 17 gadiem
Malači,bijaat to pelniijusi.......

  -1 [+] [-]

, 2008-02-17 22:04, pirms 17 gadiem
buus interesanti!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-02-17 22:16, pirms 17 gadiem
Gulces ielaz rulzzz...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-18 11:51, pirms 17 gadiem
Nu mazliet jau palīdzēja Jānīša pārsistā riepa, kad SS2 tika zaudētas teju 20sec. tapēc arī tāds pārsvars pirmajā dienā! So tad nu atraduši ko brīnīties par to gandrīz pus minūti!
Prieks par Kārkliņu. 5vieta pirmajā gonkā ar N4 mašīnu - baigi labi.