Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Slakteris kvalifikācijā otrais

Slakteris kvalifikācijā otrais
Uvis Slakteris

Sestdien Rīgā noslēgušies F2 pasaules čempionāta kvalifikācijas braucieni ūdens motosportā. No 22 dalībniekiem otro labāko apļa laiku (49.08 sekundes) ir uzstādījis pašmāju pilots Uvis Slakteris no "Riga Powerboat Team".

Ar nepilnas sekundes pārsvaru Uvim priekšā ir divkārtējais pasaules čempions Kolins Dželfs. Savukārt otrs "Riga Powerboat Team" pilots Mārtiņš Bergholcs uzstādījis 12. labāko apļa laiku, bet Uģis Gross no "Kalnciems Racing Team" par pussekundi atpalika no Uvja Slaktera un uzrādīja trešo ātrāko apļa laiku.

Šis pasaules čempionāta posms norisinās Daugavā starp Akmens un Vanšu tiltiem. Sacensību apstākļi pilotiem ir apgrūtinoši, jo viļņi, kuri atsitas pret Daugavas betona krastiem, padara ūdens virsmu nelīdzenu un grūti prognozējamu, kas palielina iespēju avarēt.

Uvis, pārtraucot diskusiju ar savu draugu un padomdevēju, pieredzējušo F1 pilotu Džeju Praisu, komentē: "Rīgas posma prakse ir atklājusi, ka savu labāko apļa laiku jāmēģina uzrādīt pirmajā kvalifikācijas sesijā, kas arī pierādījās šajā braucienā. Ir izcīnīta otrā vieta un ar to esmu apmierināts. Pārējie sacensību dalībnieki arī ir parādījuši, ka nebaidās riskēt, lai izvirzītos vadībā, tā kā tagad gaidām un gatavojamies Match Race un finālbraucienam."

Informāciju sagatavoja:
"Riga Powerboat Team"

     [+] [-]

, 2008-08-16 17:37, pirms 16 gadiem
vareja pierkastiit cikos rit starts!!

     [+] [-]

, 2008-08-16 18:34, pirms 16 gadiem
Starts rīt 14:15!

     [+] [-]

, 2008-08-16 22:52, pirms 16 gadiem
njaa.. Match Race sacīkstēs piekāpjoties Itāļu pilotam Alex Carella (2. vieta) un Angļu pilotam Jonas Andersson(1. vieta), Uvis Slakteris ieguva 3. vietu! Uģis Gross ieguva 10. vietu ,bet Mārtiņš Bergholcs ieguva 12. vietu.

Ātruma rekordos vis ātrākais bija Uvis Slakteris (172kmh) aiz sevis atstājot Uģi Grossu (169kmh) un Gianni Manici (168kmh).