Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Komandai sagrāve, Puodžuks labākais starp savējiem

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Komandai sagrāve, Puodžuks labākais starp savējiem
Kjasts Puodžuks
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Zviedrijas 1. spīdveja līgā cienījami nostartējis Latvijas spīdvejists Kjasts Puodžuks (7 punkti), taču viņa pārstāvētā komanda "Getingarna" cieta apkaunojošu neveiksmi.

Šovakar Kjasta Puodžuka pārstāvētā komanda "Getingarna" aizvadīja kārtējās sacīkstes Zviedrijas "Allsvenskan" spīdveja līgā, sacenšoties ar čempionāta līdervienību "Valsarna". Lai arī visiem bija skaidrs, ka "Getingarna" izredžu uzvarēt nav, kaut ko tādu bija gaidījis tikai retais.

"Valsarna" izbraukumā izcīnīja uzvaras visos 16(!) braucienos, tādējādi ne tikai tika pie panākuma, bet arī pie graujošas uzvaras - 76:20. Lieki piebilst, ka šādi rezultāti spīdvejā tiek fiksēti diezgan reti.

Kjasts Puodžuks kļuva par labāko braucēju savā komandā, kā vienīgais nepaliekot pēdējais nevienā no braucieniem. Trīs reizes viņš bija trešais, bet divas reizes spēja iegūt otro vietu. Kopsummā viņam septiņi punkti. Atgādināsim, ka savās debijas sacensībās viņš ieguva 13 no 15 iespējamajiem punktiem.

"Getingarna" tas bija jau astotais zaudējums pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
speedway.nu

  -3 [+] [-]

, 2009-07-16 22:39, pirms 15 gadiem
Nevis Kjasts Puodžuks , bet Kjasts Podžuks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja