Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Cīņa par divām vietām pasaules kausa izcīņas finālā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Cīņa par divām vietām pasaules kausa izcīņas finālā
Šodien redzēsim arī Džeisonu Krampu
Foto: AFP

Šovakar Polijas pilsētā Lešno tiks noskaidrotas pēdējās divas pasaules spīdveja kausa izcīņas finālistes. Sacīkstes sākums plkst. 20:00. Finālā jau iekļuvušas Krievijas un Polijas izlases.

Jau iepriekš ziņojām, ka šonedēļ notiek aktīva cīņa par pasaules spēcīgākās spīdveja komandas nosaukumu. Pirmajā pusfinālā mazliet negaidīti uzvarēja Krievijas komanda, kuras rindās brauca šīs sezonas sensācija Emils Sajfutdinovs, kā arī Latvijā labi pazīstamie Grigorijs Laguta un Romāns Považnijs. Krievijai izdevās apsteigt Dāniju un Zviedriju, kas šodien cīnīsies par vietu finālā ar Austrāliju un Lielbritāniju.

Austrālija un Lielbritānija startēja otrajā pusfinālā, kurā sīvā cīņā pie uzvaras tika Polija. Diezgan droši, ka galvenā cīņa par vēl divām vietām finālā būs starp Dāniju, Zviedriju un Austrāliju, bet Lielbritānijai tiek atvēlētā pēdējā vieta.

Dānijas izredzes krietni pasliktinājusi iespējamā Niki Pedersena nestartēšana, jo viņš pusfinālā avarēja. Interesanti, ka viņš sadūrās ar Grigoriju Lagutu, kurš noteikti startēs Krievijas izlases rindās lielajā finālā. Šodien sacīkstes sāksies plkst. 20:00, bet lielais fināls tiks aizvadīts sestdien, pie tam arī turpat Polijas pilsētā Lešno.

Latvijas spīdveja cienītājus varētu interesēt arī Kjasta Puodžuka starts Zviedrijas "Allsvenskan" līgā. Kjastam tās būs otrās sacīkstes "Getingarna" rindās. Atcerēsimies, ka pirmajās viņš bija vienkārši lielisks, iegūstot 13 no 15 iespējamajiem punktiem. Sacensības pret "Valsarna" sāksies 20:00.

Izmantotie resursi:
speedwaygp.com