Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Čempionu sacīkstes šogad notiks Ķīnā

Čempionu sacīkstes šogad notiks Ķīnā
Nāciju kausa ieguvēji
Foto: AP / AFP

Gadskārtējās čempionu sacīkstes, kurās parasti piedalās labākie sacīkšu braucēji no visas pasaules, šogad nenotiks Anglijā, Vemblija stadionā, bet gan Ķīnas pilsētā Pekinā.

Jau ziņojām, ka pēdējos divus gadus šīs sacensības notika Vemblija stadionā, taču sacensību organizētājs Fredriks Džonsons paziņoja, ka līdz ar līdzjutēju samazināšanos šis pasākums pārcelsies uz citu vietu. Tagad oficiāli kļuvis zināms, ka šis pasākums norisināsies nedēļas vidū - "Bird's Nest" stadionā, kurā 2008. gadā notika vasaras Olimpiskās spēles.

Pasākums notiks divas dienas. 3. novembrī (otrdiena) braucēji cīnīsies par Nāciju kausu, bet trešdien tiks izcīnīts Čempionu čempiona tituls individuālajā vērtējumā. Jāatzīmē, ka čempionu sacīkstes notiks tikai dažas dienas pēc Formula 1 sezonas pēdējā posma Abu Dabi.

''Šis stadions jau ir uzņēmis ātrākos pasaules vieglatlētus. Tagad viņš uzņems pasaules ātrākās mašīnas,'' saka sacensību organizētājs Fredriks Džonsons.

"Race of Champions" pirmo reizi notika 1988. gadā. No 2004. gada sacensību formāts tika pārveidots un sacensībās varēja pieteikties spēcīgākie braucēji no dažādām motoru sporta kategorijām.

Izmnatotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-04-16 11:40, pirms 15 gadiem
kaads daliibnieku sastaavs?

  +1 [+] [-]

, 2009-04-16 11:41, pirms 15 gadiem
Edman23 rakstīja: kaads daliibnieku sastaavs?
Nu vēl jau nav zināms..gada sākums tikai