Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pēc konkurentu kļūdas Šlēgelmilhs pēdējā aplī no 5.vietas atkrīt uz 12.pozīciju

Pēc konkurentu kļūdas Šlēgelmilhs pēdējā aplī no 5.vietas atkrīt uz 12.pozīciju
Haralds Šlēgelmilhs
Publicitātes foto

Latvijas ātrākais autošosejas braucējs Haralds Šlēgelmilhs sestdien Lielbritānijas trasē Silverstonā notiekošajā Lamborgini Blancpain Super Trofeo (LBST) sezonas otrā posma pirmajā braucienā izcīnīja 12.vietu.

Vispirms sekoja divi kvalifikācijas braucieni. Pirmajā kvalifikācijā Haralds uzrādīja desmito ātrāko laiku, bet otrajā kvalifikācijā mūsu braucējs bija otrs ātrākais sportists.

Pirmo braucienu Haralds sāka no desmitās pozīcijas. Pēc starta mūsu braucējs spēja pakāpties uz astoto vietu, no līderiem atpaliekot ap 20 sekundēm. Kad tika nobraukta pusdistance, sākās obligātie boksu apmeklējumi.

Arī pēc boksiem Haralds turējās ap astoto vietu, taču brauciena beigās Haralds pakāpās uz sesto vietu. Pēc tam tika noķerts piektās vietas ieguvējs, kuru arī Haralds mēģināja apdzīt, taču tad negaidot viens no konkurentiem saslīdēja un, izlidojot cauri drošības joslai, saskrējās ar Haralda mašīnu.

Pēc šīs sadursmes Haralds bija spiests izbraukt ārpus trases. Lai arī Šlēgelmilhs ātri vien atgriezās trasē, viņa auto nedaudz tika sabojāts. Turpinājumā nācās zaudēt vairākas pozīcijas, kas finišā deva 12.vietu absolūti un astoto Pro klasē.

Otrais brauciens, kuru Haralds sāks no otrās vietas, tiks aizvadīts svētdien plkst. 15.05 pēc Latvijas laika.