Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīves" spīdvejistiem rīt vairākas svarīgas sacīkstes

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīves" spīdvejistiem rīt vairākas svarīgas sacīkstes
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Daugavpils "Lokomotīve" spīdvejistiem sestdien gaidāmas divas svarīgas sacīkstes. Andrejs Koroļovs, Kjasts Puodžuks un Danils Ivanovs startēs Eiropas čempionāta atlasē, bet Artjoms Laguta pasaules junioru čempionāta kvalifikācijā.

Sestdien Ukrainas pilsētā Ļvovā uzreiz trīs Daugavpils spīdveja komandas pārstāvji startēs Eiropas individuālā spīdveja čempionāta atlases sacensībās. Uz starta izies Kjasts Puodžuks, Andrejs Koroļovs, kā arī Danils Ivanovs. Iepriekšējā sezonā par Eiropas čempionu kļuva slovēnis Matejs Žagars.

Sacensībās piedalīsies sportisti no Ukrainas, Krievijas, Čehijas, Slovēnijas, Itālijas, Polijas, Slovākijas, kā arī, protams, Latvijas. Latvijas pārstāvju izredzes šajās sacensībās nav no tām sliktākajām.

Svarīgu sacīksti sestdien aizvadīs arī Artjoms Laguta, kurš Čehijā piedalīsies pasaules junioru čempionāta kvalifikācijas sacensībās. Viņam konkurentos būs braucēji no deviņām citām pasaules valstīm.

Izmantotie resursi: