Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Eklstons: "Bahreinas posmam jānotiek"

Eklstons: "Bahreinas posmam jānotiek"
Bernijs Eklstons
Foto: Digitale/Scanpix

F1 boss Bernijs Eklstons uzskata, ka ceturtajam 2012. gada F1 posmam, kas norisināsies Bahreinā no 22. - 25. aprīlim, ir jānotiek. Bahreinā vēl joprojām ir novērojami nemieri, un ar cilvēkiem, kuri protestē, izrīkojas bez žēlastības, taču, viņaprāt, šī problēma nav nemaz tik nopietna, lai sacīkstes atceltu, un visam būtu jābūt kartībā.

"Es nedomāju, ka tas ir kaut kas nopietns. Tas nekādā veidā nemaina mūsu nostāju un, mūsuprāt, sacīkstēm būtu jānotiek. Ja man kāds no Bahreinas valdības zvanītu un sacītu, ka sacīkstes būtu jāatceļ, tad gan es to apdomātu," izteicās Eklstons.

Citās domās ir Bahreinas Ārvalstu attiecību pārvaldes vadītājs Mariams Al-Kavaja, kurš uzskata, ka nekas būtiski nav mainījies. "Valdība pagājušogad apsolīja izmaiņas, taču nekas nav darīts, jo atbildīgajām amatpersonām nav nekāds stimuls ko mainīt, un mocības joprojām turpinās," sacīja pārvaldes vadītājs.

"Esmu dzirdējis ziņojumus par protestētājiem, kuri pārmesti pār māju jumtiem, un citiem, kuriem ir lauztas kājas. Tas ir nopietns iemesls, kāpēc Bahreinas lielā balva būtu jāatceļ, ja negribam saskarties ar tiešām nepatīkamiem atgadījumiem," nobeidzot piebilda Al-Kavaja.

Jāatzīst gan, ka protestētāji atkal ir sacēluši nemierus Bahreinas galvaspilsētā Manamā, kur policijai nācās pielietot asaru gāzi un apdullinošās granātas, lai apturētu demonstrātorus.

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Ecclestone backs Bahrain GP to go...

2012. gada F1 Bahreinas posms jāatceļ?

  • 21

  • 14


  +3 [+] [-]

, 2012-02-15 19:29, pirms 13 gadiem
~Peec tam,kad Eklstonsn atraavaas pa muti vinjam pofig pa visu

  +1 [+] [-]

, 2012-02-15 19:42, pirms 13 gadiem
sezonu gaidot viens loti uzvelkoss video
This Is Formula 1 - 2012 Promo [3D]
-...

  +4 [+] [-]

, 2012-02-15 19:48, pirms 13 gadiem
Ap to visu grozās milijoni tādēļ diezvai Bahreinas posms tik vienkārši nenotiks, kaut kā neticas