Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Štolcermanim gatavojoties debijai, aizvadīts Apvienoto Arābu Emirātu F4 pirmais posms

Juris Grīns
Juris Grīns

Štolcermanim gatavojoties debijai, aizvadīts Apvienoto Arābu Emirātu F4 pirmais posms
Foto: UAE F4

Apvienoto Arābu Emirātu F4 čempionāta pēdējos divos posmos plāno startēt Tomass Štolcermanis, bet šajā nedēļas nogalē tika aizvadīts pirmais posms.

Kā vēstījām iepriekš, februārī latviešu autosportists Štolcermanis otro reizi karjerā startēs formulu sacensībās, piedaloties AAE F4 čempionāta ceturtajā un piektajā posmā. Sportists pārstāvēs "Prema Racing" komandu. Tāpat ar itāļu komandas tehnisko atbalstu čempionātā piedalās indiešu vienība "Mumbai Falcons Racing Limited", kas atklāšanas posmā Abū Dabī uzvarēja divos no trim braucieniem.

Pirmajā braucienā kā uzvarētājs finišēja Kīns Nakamura-Berta, aiz sevis atstājot mājinieku Keanu Al Azhari, kamēr trešais bija Fredijs Sleiters.

Otrajā sacīkstē pirmais finišēja ar Itālijas licenci startējošais krievu braucējs Ņikita Bedrins no "PHM AIX Racing", kurš pērn aizvadīja savu pirmo "Formula 3" sezonu, divreiz kāpjot uz pjedestāla. Aiz viņa finišēja Dīgens Feirklo un Džeks Bītons.

Savukārt trešajā braucienā uzvaru sasniedza Sleiters, Al Azhari guva otro vietu, bet trešais bija Rašids Al Daheri. Jāpiebilst, ka Sleiters un Nakamura-Berta bijuši vieni no spēcīgākajiem pēdējo gadu Štolcermaņa sāncenšiem kartingu sacensībās.

Jau pēc nedēļas AAE F4 seriāla otrais posms turpat Abū Dabī trasē.

AAE F4 kopvērtējums pēc 1. posma:

Izmantotie resursi:
www.f1.lv