Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Vetels apņēmības pilns

Andrejs Siliņš

Vetels apņēmības pilns
Sebastians Vetels "Torro Rosso" formulā
Foto: AP

Jaunais vācu pirmās formulas pilots Sebastians Vetels atzinis, ka nevēlas tikai iegūt punktus sacīkstēs, bet nokļūt komandā, ar kuras mašīnu spēs izcīnī uzvaras čempionāta posmos.

21 gadu vecais pilots F1 debitēja pirms diviem gadiem un jau pirmajā sacīkstē ASV Grand Prix tika pie viena ieskaites punkta. Lai arī formulas, ar kurām Vetels līdz šim braucis, nav bijušas tās spēcīgākās, sportists uzrādījis atzīstamus rezultātus.

"Esmu ļoti priecīgs par to, kas esmu kļuvis šodien, bet es vēl esmu izsalcis un vēlos sasniegt vairāk," sacīja Vetels. "Ar situāciju šobrīd esmu apmierināts, tomēr mans mērķis ir nokļūt spēcīgā komandā, lai cīnītos par uzvarām. Tā ir prioritāte."

"Kamēr man ir ko ēst un pāris reižu varu iziet izklaidēties, galvenais ir sacensības," savu nostāju pauž sportists. "Ja man būtu jāizvēlas starp lielas naudas pelnīšanu un braukšanu vidēja līmeņa mašīnā, vai arī gulēšanu teltī, nekādu naudu un labu mašīnu, es izvēlētos otro."

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2008-07-15 08:56, pirms 16 gadiem
Vettels man vienmer ir paticis ka F1, ka ari komentos!