Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Slakterim otrā vieta starptautiskās ūdens motosporta sacensībās Vācijā

Slakterim otrā vieta starptautiskās ūdens motosporta sacensībās Vācijā
Uvis Slakteris (pa kreisi)
Foto: LŪMSF

14. jūnija vakarā,Vācijas pilsētā Brodenbahā noslēdzās Starptautiskās Vācijas sacensības (International German Race) ūdens motosportā, kur Latvijas pilots Uvis Slakteris trīs braucienu kopsummā izcīnīja otro vietu prestižajā F2 klasē, liecina Latvijas ūdens motosporta federācijas rīcībā esošā informācija.

"Esmu gandarīts par veiksmīgi pavadītajām pirmajām šīs sezonas starptautiskajām sacensībām. Priecājos par pirmo vietu kvalifikācijas braucienos, bet nepatīkami, ka bijām spiesti rakstīt protestu par otro braucienu, kur tiesnesis nepamatoti piešķīra soda apli, vienlaicīgi piešķirot sliktāku starta vietu trešajam braucienam," sacīja Uvis Slakteris.

"Vēlāk gan (pēc starta no nepelnīti sliktas pozīcijas) komisija atzina sodu par kļūdainu. Šīs ir ļoti nozīmīgas sacensības un Vācijā arī populāras, jo bija gan daudz dalībnieku, gan skatītāju. Viens no iemesliem droši vien ir arī tas, ka tās notiek ļoti skaistā reģionā – Mozeles reģionā, Mozeles upē. Priecājos, ka ar savu startu esmu radījis lielu interesi par Latviju un sevi kā pilotu”, teica Slakteris.

F2 klasē par uzvarētāju kļuva austriešu pilots Rups Tempers.

Informāciju sagatavoja:
LŪMSF

     [+] [-]

, 2015-06-15 09:36, pirms 9 gadiem
Ai sink, nasing speshal.... :]