Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Lorenso: "Centīsimies šādas sacensības atkārtot biežāk"

Lorenso: "Centīsimies šādas sacensības atkārtot biežāk"
Šīs dienas trīs ātrākie piloti
Foto: AP

Pēc aizvadītā Katalonijas "MotoGP" posma, kurā uzvaru par mata tiesu izcīnīja itālis Valentīno Rosi, trīs ātrākie piloti sniedza komentāru par aizvadīto posmu.

"Tā bija lieliska cīņa. Kolosāli!," iesāk Valentīno Rosi. "''Laguna Seca'' trasē bija lieliska cīņa ar Keisiju, taču tā beidzās astoņus apļus ātrāk. Lorenso šodien bija ļoti spēcīgs, tāpēc šī bija viena no manām smagākajām uzvarām. Vēlāk viņu būs grūti pārspēt, tāpēc vienmēr būs jābūt gataviem par 100%. Pēdējā apļa cīņa bija lieliska. Domāju, ka tagad braucēji, kas man brauks priekšā, zinās, ka, braucot viņiem aizmugurē, apsteigt viņu varēšu no visām pusēm. Šī mums bija perfekta nedēļas nogale. Esmu laimīgs, jo izcīnīju savu 99. uzvaru karjerā."

"Svarīgākā lieta ir tā, ka skatītāji redzēja aizraujošas sacensības," saka otrās vietas ieguvējs Horhe Lorenso. "Pašās beigās aiz sevis neaizvēru durvis kā pienākas, tāpēc Rosi mani apsteidza. Man izdevās labs starts un mans ātrums bija līdzīgs Rosi ātrumam. Viņš bija gudrāks un labāks par mani, jo nedomāju, ka viņš mani apsteigs pēdējā līkumā. Jāatzīst, ka tobrīd nedomāju, ka esmu jau uzvarējis, jo domāju, ka viņš mani centīsies apsteigt taisnē. Centīsimies šādas sacensības atkārtot biežāk."

"Esmu neapmierināts, jo piektdien viss mums gāja no rokas," iesāk Keisijs Stouners. "Sestdien cīnījāmies ar motociklu, tāpēc mēs bijām diezgan tālu no tā, lai būtu konkurētspējīgi. Sacensību laikā pamainījām dažas lietas, uzlabojām motociklu un tas uzreiz bija daudz ātrāks. Taču jau iesildīšanas apļa laikā jutos ļoti slikti – biju apslimis. Nākamajā posmā būsim daudz ātrāki, jo uzlabojums, kuru šodien atklājām, ļaus mums būt tikpat ātriem kā "Yamaha" komandas braucējiem."

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-06-14 20:22, pirms 15 gadiem
Nu šī bija viena no pēdējo laiku interesantākajām sacīkstēm