Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Salacgrīvā iet bojā enduro sportists

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Sestdien, 14. jūnijā Salacgrīvā norisinājās Latvijas čempionāta enduro sacensības. Neveiksmīga un skumju pilna šī diena atmiņā paliks Sandra Selgas piederīgajiem, draugiem un Latvijas Motosporta Federācijas pārstāvjiem. Sportistam šīs diemžēl bija pēdējās sacensības.

Sacensību pirmajā aplī sportists meža stigā piedzīvoja neveiksmīgu kritienu un no gūtās traumas mira. Lai arī trasē nekavējoši, nodrošinot operatīvo pirmo palīdzību, ārsti centās glābt sportista dzīvību, šis brauciens viņam bija liktenīgs.

Artūrs Robežnieks, Latvijas Motosporta Federācijas enduro komisijas vadītājs, izsaka visdziļāko līdzjūtību Sandra Selgas tuviniekiem un draugiem. Apzinoties šī sporta veida specifiku un risku, kā viena no galvenajām prasībām organizatoriem ir nodrošināt operatīvu medicīnisko palīdzību sacensībās. Tomēr ir dzīvē mirkļi, kad pat ārstu profesionalitāte nespēj mūs pasargāt no tik traģiskiem gadījumiem, kas vairs nav mūsu rokās.

Arī eSports.lv izsaka visdziļāko līdzjutību Sandra tuviniekiem un piederīgajiem.