Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šogad Čempionu sacīkstes notiks Frankfurtē

Šogad Čempionu sacīkstes notiks Frankfurtē
Sebastians Fetels un Mihaels Šūmahers
Foto: www.raceofchampions.com

Šodien kļuvis zināms, ka arī šogad ikgadējās Čempionu sacīkstes notiks Vācijā, tikai šoreiz – Franfurtē.

Atgādināsim, ka pagājušajā gadā pasaules ātrākie un labākie braucēji pulcējās Vācijas pilsētā Diseldorfā, kur ceturto gadu pēc kārtas Nāciju kausu izcīnīja Vācijas izlase, kuras sastāvā brauca divi F1 braucēji - Sebastians Fetels un Mihaels Šūmahers, bet par Čempionu sacīkstes uzvarētāju kļuva mazpazīstamais portugāļu sportists Filipe Albukerke.

Šodien rallija organizētāji paziņoja, ka arī šogad Čempionu sacīkstes no 3. – 4. decembrim notiks Vācijā, tikai šoreiz citā pilsētā – Frankfurtē. "Pēc tam, kad kļuvu par F1 čempionu, bija daudz pozitīvu emociju. Pēc tam norisinājās Čempionu sacīkstes, kurās mēs ar Mihaelu Šūmaheru savu līdzjutēju priekšā izcīnījām Nāciju kausu. Tiešām izbaudīju tās sacensības. Individuālajā sacensībās ar katru gadu tieku tālāk – vispirms astotdaļfināls, pēc tam ceturtdaļfināls, bet pagājušajā gadā – pusfināls. Ceru, ka šogad iekļūšu finālā un uzvarēšu," saka Fetels.

"Mums ir svarīgi šādas sacensības aizvadīt savu skatītāju priekšā. Pagājušajā gadā Diseldorfā bija lieliska atmosfēra, jo, lai arī kāds troksnis valdīja apkārt, varēja ļoti labi dzirdēt fanu atbalstu. Esmu pārliecināts, ka Frankfurtē šis pasākums būs vēl labāks. Mums atkal Nāciju kausā būs spēcīgs sastāvs, taču arī konkurenti šīm sacensībām gatavosies daudz nopietnāk, jo viņiem būs lielāka motivācija mūs beidzot pārspēt," saka Mihaels Šūmahers.

Pēdējo septiņu gadu uzvarētāji

GadsVietaČempionu čempionsUzvarētājs Nāciju kausā
2010.VācijaFilipe AlbukerkeMihaels Šūmahers un Sebastians Fetels
2009.ĶīnaMatiass EkstromsMihaels Šūmahers un Sebastians Fetels
2008.LondonaSebastiens LēbsMihaels Šūmahers un Sebastians Fetels
2007.LondonaMatiass EkstromsMihaels Šūmahers un Sebastians Fetels
2006.FrancijaMatiass EkstromsHeiki Kovalainens un Markuss Gronholms
2005.FrancijaSebastiens LēbsToms Kristensens un Matiass Ekstroms
2004.FrancijaHeiki KovalainensŽans Alezī un Sebastiens Lēbs

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

  +3 [+] [-]

, 2011-04-14 23:21, pirms 13 gadiem
lai Daliņa stadionā uzrīko šito pasākumu

  +1 [+] [-]

, 2011-04-15 09:43, pirms 13 gadiem
vajadzētu šo pasākumu vienrez uzrīkot Somijā uz kāda aizsaluša ezera!