Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Reinis Nitišs uzvar "RallyX on Ice" posmā Zviedrijā

Reinis Nitišs uzvar "RallyX on Ice" posmā Zviedrijā
Nitiša automašīna
Foto: No sportista privātā arhīva

Piektdienas vakarā Latvijas rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs izcīnīja uzvaru RallyX on Ice otrajā posmā Kārlstadē, fināla duelī sakaujot zviedru Kevinu Eriksonu. Jānis Baumanis pēc kļūdas duelī ar Nitišu bija spiests izstāties no tālākās cīņas.

Sacensības, kas notika WRC posma ievaros, noritēja pēc izslēgšanas turnīra jeb play-off sistēmas. Pēc vairākiem sarežģītiem dueļiem, kuros avāriju piedzīvoja arī Nitiša komandas biedrs Andreas Bakeruds, Reiņa Nitiša pēdējie konkurenti bija Sebastjans un Kevins Eriksoni. Sebastjans Nitiša duelī pusfinālā apmeta kūleni, bet Kevinu Reinis finālā sakāva par 0,3 sekundēm.

Jāatzīmē, ka finālā varēja iekļūt arī divkārtējais WRC čempions Markuss Gronholms, taču viņš pusfinālā Kevinam zaudēja tikai 0,07 sekundes.

Jānis Baumanis kvalifikācijas pirmajā duelī tikās ar tautieti Nitišu, taču kļūda šajā braucienā neļāva Baumanim kvalificēties izšķirošajām cīņām.

Izmantotie resursi:
LATVIJAS AUTOMOBIĻU FEDERĀCIJA

     [+] [-]

, 2015-02-14 02:47, pirms 10 gadiem
Video!

     [+] [-]

, 2015-02-14 06:43, pirms 10 gadiem
Bildes ir šeit ja kas OMSE | Olsbergs MSE Sweden ';

     [+] [-]

, 2015-02-14 17:46, pirms 10 gadiem
thx! Reinis malacis!