Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ceturtdien GoPlanet Openkart Elites līgas 15.posms

Andrejs Siliņš

15.oktobrī GoPlanet kartinga hallē risināsies amatieru īres kartinga seriāla Openkart Elites līgas 15. no 17 posmiem. Sezona sasniegusi kulmināciju - lai gan cīņa par individuālās ieskaites čempiona titulu ir beigusies jau priekšlaikus ar Dāvja Tobiasa pārliecinošu triumfu, tomēr par pārējām vietām, tai skaitā vicečempiona titulu tā ir saasinājusies. Spraigas cīņas paredzamas arīm komandu ieskaitē.

GoPlanet galvenais pretendents uz uzvaru neapšaubami būs Jurijs Višņakovs. Jāsaka, ka viņam viegli neklāsies, jo jāpārspēj būs ne viens vien spēcīgs konkurents, tostarp Tobiass, Lauris Rozenvalds, kurš pirms nedēļas uzvarēja B līgas posmā un uzrādīja fantastiskus apļa laikus, Rūdolfs Bērziņš, kurš pagaidām vienīgais Openkart ir pārspējis Juriju GoPlanet trasē un citi.

Šogad GoPlanet jau ir notikušas trīs Elites līgas sacīkstes, divās no tām uzvarēja Višņakovs, bet vienu Bērziņš. Višņakovs uzvarēja arī visos 2008.gada GoPlanet posmos, bet septembra beigās Sporta kompleksā 333 izcīnīja arī savu pirmo uzvaru klasiskajā trasē un būtiski uzlaboja savas izredzes otro gadu pēc kārtas kļūt par Openkart vicečempionu.

Dienaskārtība
19.00 ierašanās un reģistrācija
19.30 pirmā kvalifikācijas sesija
20.00 otrā kvalifikācijas sesija
20.30 finālbraucieni
Apmēram 21.30 apbalvošana

Dienaskārtībai ir tikai informatīvs raksturs, precīzi braucienu norises laiki var mainīties atkarībā no dalībnieku skaita.

Informācija openkart.net

Openkart amatieru īres kartinga sacensībās ikviens var izmēģināt savus spēkus autosportā un par niecīgām izmaksām izbaudīt cīņu par katru sekundes simtdaļu kvalifikācijā un spraigas cīņas finālbraucienos. Openkart kustība apvieno vairāk nekā simts kartinga amatierus. Vairāk informācijas seriāla mājas lapā internetā openkart.net, bet tiem, kas vēlas piedalīties, pieteikums, norādot savu vārdu un uzvārdu, jāsūta uz e-pastu openkart.serials@gmail.com

Informāciju sagatavoja
Biedrība „Kartinga attīstības centrs”

     [+] [-]

, 2009-10-14 14:08, pirms 15 gadiem
nu buus jaaizbrauc apskatiities, turpat vien dziivoju