Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kramps triumfē otrajā posmā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kramps triumfē otrajā posmā
Džeisons Kramps (centrā)
Foto: AP

Spīdveja "Grand Prix" seriāla otrajā posmā triumfējis austrālietis Džeisons Kramps, diezgan pārliecinoši apsteidzot Tomašu Gollobu un Andreasu Junsonu.

Eiropas "Grand Prix" posms norisinājās Polijas pilsētā Lešno. Skaidrs, ka Polijas trasē par favorītiem tika uzskatīti poļu spīdvejisti. No viņiem tikai Gollobs spēja nobraukt augstā līmenī, bet pārējiem braucējiem klājās krietni sliktāk.

Ļoti pārliecinoši sākumā brauca Gregs Henkoks, Tomašs Gollobs, kā arī Džeisons Kramps. Tieši šie sportisti ātri izvirzījās arī vadībā. Šoreiz krietni neveiksmīgāk nostartēja pirmā posma uzvarētājs Emils Saifutdinovs, kurš ar lielām pūlēm aizkļuva līdz pusfinālam, bet tas arī viss. Beigās viņam sestā vieta.

Pagalam neveiksmīgi nostartēja Niki Pedersens, kurš šoreiz palika tikai septītajā vietā. Finālā spēja iekļūt jau pieminētie - Henkoks, Kramps, Gollobs, kā arī zviedrs Andreass Junsons. Pārāks šajā cīņā bija Kramps, kurš tagad izvirzījies arī pirmajā vietā kopvērtējumā. Otrais šajā posmā bija Gollobs, bet trešais palika Junsons.

Eiropas "Grand Prix" rezultāti

VietaSportistsPunkti
1.Kramps22
2.Gollobs17
3.Junsons16
4.Henkoks16
5.Hampels9
6.Saifutdinovs9

Izmantotie resursi:
speedwaygp.com

     [+] [-]

, 2009-05-12 14:11, pirms 15 gadiem
žēl, ka neviens no mūsējiem nepiedalās šijā čempionātā visu sezonu, ne tikai 1 posmu.