Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Jauna sezona - jauni plāni

SEB Unilīzinga rallija komanda šā gada sezonu sagaida pilnā kaujas gatavībā, ar mērķi un nodomu cīnīties par visaugstākajiem rezultātiem un jauniem tituliem.

Komandas sastāvs paliek nemainīgs – Latvijas čempioni "N4" klasē Jānis Vorobjovs/Guntis Ervalds un Latvijas kausa uzvarētāji "AL2000" klasē Egils Īle un Māris Īle.

Aizvadītajā gadā SEB Unilīzinga rallija komandas vadošā ekipāža Jānis Vorobjovs/Guntis Ervalds startēja 15 sacensībās, un arī šogad viņu plāni ir apjomīgi, rallija kalendāram pievienojot jaunu sadaļu – pasaules rallija čempionātu. Jānis un Guntis startēs, protams, Latvijas čempionātā, turklāt Latvijā aizvadīs daudz sacensību, treniņu nolūkos pēc iespējas biežāk piedaloties rallijsprintos. Ekipāžas plānos ir dalība arī Igaunijas čempionātā, bet sezonas beigās līdzjutējiem, lai atbalstītu Jāni un Gunti, vajadzēs doties uz Angliju, uz pasaules čempionāta noslēdzošo posmu - Lielbritānijas ralliju.

"Man patīk trases, kādas varētu būt Anglijā – slidenas un dubļainas, jo mans moto ir – jo sliktāk, jo labāk," ekipāžas izvēli piedalīties Lielbritānijas rallijā pamato Jānis Vorobjovs. "Turklāt tas ir pats sezonas noslēgums, kad ir zināmi visu čempionātu iznākumi, kuros mēs plānojam piedalīties."

Sezonas pirmos posmus Jānis Vorobjovs/Guntis Ervalds brauks ar to pašu auto, ar ko izcīnīja pagājušā gada čempionu titulu – "N" grupas "Mitsubishi Lancer Evo9", bet vasaras sezonu aizsāks ar jaunu šīs pašas specifikācijas auto, plānojot arī tālāku nākotni. "Vasarā aizvadīsim testu sesiju, kurā izmēģināsim "Subaru Impreza STi", salīdzinot to ar "Mitsubishi", un tad arī objektīvi varēsim izvērtēt mūsu plānus par nākotni," atklāj ekipāžas stūrmanis Guntis Ervalds. "Par jauno "Mitsubishi Lancer Evo10" pagaidām mums nav viedokļa, jāskatās, kā automašīna sevi parādīs sacensībās pasaulē."

"SEB Unilīzinga" rallija komandas ekipāža Egils Īle un Māris Īle ir apņēmušies atkārtot 2007. gada panākumu, kad tika izcīnīta uzvara Latvijas kausa izcīņā "AL2000" klasē (šogad – 2WD+). Brāļi Īles plāno, ka šogad beidzot tiks saņemts viņu "VW Polo" atbilstošais divu litru motors, kas ļaus sasniegt mašīnas patieso jaudu. Lai veiksmīgi sagatavotu "VW Polo" galvenajam sezonas cēlienam – vasarai – ziemas rallijus ekipāža brauks ar "VW Golf".


Arī Egils un Māris šogad plāno papildus startus Latvijas čempionātam – brāļi turpinās aizsākto pieredzi piedalīties Ziemeļeiropas zonas (NEZ) rallija čempionātā, kur 2007.gadā tika izcīnīta sudraba medaļa savā ieskaites grupā.

Informāciju sagatavoja:
SEB Unilīzings Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Meklere

  -3 [+] [-]

, 2008-02-12 13:58, pirms 17 gadiem
Malacis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-02-12 15:34, pirms 17 gadiem
cerams ka pec vasaras bus evoX

     [+] [-]

, 2008-02-12 21:12, pirms 17 gadiem
nezin cik piemērots būs EVO X, bet Mitsubishi Prototyp-S (Lancer hečbeks) gan varētu būt pat ļoti piemērots... tik jāpagaida pagaidām jau tikai prototips.. bet pēc imprezas pārvērtībām varētu spriest ka šis ar būs rallijam..