Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pret zvaigžņoto "Start" Tarasenko "Loko" rindās nomainīs Giruckis

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pret zvaigžņoto "Start" Tarasenko "Loko" rindās nomainīs Giruckis
Romāns Považnijs ataudzējis pamatīgu bārdu - nenobīstieties klātienē!
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Polijas 1. spīdveja līgas pirmās mājas sacīkstes Daugavpils "Lokomotīve" aizvadīs jau šajā svētdienā, kad tiksies ar vareni nokomplektēto Gņežno "Start". Mūsu komandā, salīdzinājumā ar izbraukuma cīņu Ostruvā, būs viena izmaiņa.

Svētdien, 15. aprīlī, Daugavpils trekā "Lokomotīve" tāda paša nosaukuma vietējais un visas Baltijas spīdveja lepnums aizvadīs pirmās mājas sacīkstes jaunajā spīdveja sezonā. Pēc sīkstā zaudējuma izbraukumā "Ostrovia" ar 43:47 (pēdējā braucienā Považnijs pirmo vietu, cenšoties palīdzēt partnerim Maksam pakāpties uz otro pozīciju, izlaida vien pēdējā aplī), šoreiz pretī stāsies krietni iespaidīgāks pretinieks - Gņežno "Start".

"Start" sezonu sāka ar uzvaru pār Lodzas "Orzel" (50:40), taču no šīs vienības tika gaidīts vairāk. Kā nu ne, komandas sastāvā brauc pieci vīri ar "Grand Prix" pieredzi - zviedrs Antonio Lindbeks, poļu leģenda Adams Skurņickis, lieliskais dānis Bjarne Pedersens, brits Skots Nikolss, zviedru "Zorro" Magnuss Zeterstrēms. Tam visam klāt arī Macejs un Oskars Fajferi. Sastāvs atbilst Ekstralīgas līmenim.

Daugavpilieši uz šī fona nobāl, tomēr nedrīkst mūsējos novērtēt par zemu. Savā trekā mēs esam spēcīgi, tādēļ svētdien ir izredzes uzvarēt! Pēc ļoti vājā Vadima Tarasenko snieguma Ostruvā (praktiski nevienā braucienā neizrādīja pretspēku pretiniekiem, bija vājš arī startos) komandas galvenais treneris Nikolajs Kokins (skumja ziņa - šodien notika viņa tēva bēres - Sportacentrs.com izsaka līdzjutību visai Kokina ģimenei) sastāvā iekļāvis Vjačeslavu Girucki.

Pārējais sastāvs nav mainīts. Ierindā būs zviedrs Mikaels Makss (ļoti labi nobrauca Ostruvā), Andžejs Ļebedevs, Kjasts Podžuks, Romāns Považnijs (iespaidīga un smaga uzvara cīņā Ostruvā tik svarīgajā 13. braucienā), Ivans Pļešakovs un dānis Kenets Hansens, kurš pirmajās sacīkstēs bija ļoti vājš. Sastāvā gan vēl ir iespējamas izmaiņas.

Plašāk par jauno sezonu un svētdienas sacīkstēm lasiet tuvākajās dienās!

  +1 [+] [-]

, 2012-04-11 22:16, pirms 12 gadiem
Nu tad beidzot, kads ari sak nedaudz piedomat,Giruckis ,protams , nav situacijas risinajums, lielas sarunas vajadzetu veltit ari Podzukam par attieksmi, galu gala pasatdevi un rezultatu, jo vins sobrid ir vietejais lideris, no kura lidzjuteji gaida kaut ko vairak, nav tacu puiselis vairs , kuram mates piens butu janoslauka no lupam, dzekam tacu ir pieredze, n-tos gadus jau brauc Polijas trekos, bet izliekas par tizleni. Daziem vajag iedot pa seju, lai saktu pareizi domat, un darit.Atceros ,ka vins siksti cinijas ar Lagtu jaunako, tas bija iespaidigi un cerigi.

     [+] [-]

, 2012-04-11 23:03, pirms 12 gadiem
Ja, un kapec spidveju nekad nerada latvijas tv, sis sporta veids sapulcina tukstosus, bet kaut kadu sieviesu basketbolu vai jauniesu basketbola speles, kuras ir garlaicigas un neskatamas rada, Vai ta atkal ir Latvijas Tv akla un loti talredziga gudriba!

     [+] [-]

, 2012-04-11 23:34, pirms 12 gadiem
Starp citu jā, es arī brīnos, ka diezgan augsta līmeņa sacensības notiek, bet rāda tikai vietējā Dautkom. Starptautiskās sacensības iet internetā, pat citreiz eirosportā, bet mūsu TV ar ausīm neklapē...

Runājot par Podžuku, viņš kā juniors ir braucis pat ekstralīgā, Anglijā, Vācijā utt. Viņa kritiens, kad uz gadu nācās pārtraukt braukt, viņu ļoti izsita no sliedēm. Vēl jābrīnās, ka viņšpēc visa tā atgriezās sportā. Formu gan atgūst ļoti lēnu, bet redzās, ka atgūst. Tagad viņam vajadzīgs vairāk braukt, pagājušā pussezona arī progresu nedeva. Čehijas līga ganjau piepalīdzēs.