Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Štolcermanis izstājas F4 noslēdzošajās sacensībās Abū Dabī trasē

Juris Grīns
Juris Grīns

Tomass Štolcermanis piedzīvojis izstāšanos Apvienoto Arābu Emirātu F4 čempionāta priekšpēdējā posma trešajā braucienā Jasmarinas trasē.

Pirmo braucienu Štolcermanis noslēdza 25. vietā starp 34 dalībniekiem, bet šorīt Abū Dabī posma otrajā sacīkstē lietus apstākļos spēja būtiski progresēt gan pozīciju, gan uzrādīto apļa laiku ziņā, finišā iebraucot 16. vietā.

Trešais brauciens startēja faktiski sausā trasē, lai gan vietām asfalts vēl bija mitrs. "Prema Racing" komandas braucējam Štolcermanim padevās labs starts no 16. pozīcijas, tomēr, kad pirmajā aplī saslīdēja Maksimilians Popovs, viņam nācās izbraukt ārpus trases. Arī citiem braucējiem izdevās izvairīties no saslīdējušās formulas.

Pēc tam Štolcermanis piedzīvoja izstāšanos, bet TV kameras šo notikumu nefiksēja. Tobrīd notika vēl vairāki incidenti, kā arī atsākās lietus, līdz ar to nācās trasē sūtīt drošības auto. Tā kā visi brauca ar slikiem, drošības apsvērumu dēļ sacensības tika apturētas.

Braucēji atgriezās boksos, bet nokrišņi mitējās. Daļa izvēlējās sacīksti turpināt ar slikiem, ieskaitot pirmā piecinieka pilotus, kamēr citi izlēma uzmontēt slapjai trasei piemērotas riepas.

Vadībā kopš starta bija Rašids Al Daheri, bet par pirmajām pozīcijām izvērsās ārkārtīgi spraigas cīņas. Al Daheri izdevās noturēt vadību līdz beigām, bet uzreiz aiz viņa finišu šķērsoja Kianu Al Azhari. Trešais finišēja Enco Deliņī. Čempionāta favorīti Fredijs Sleiters un Kīns Nakamura-Berta šoreiz izstājās.

Trešā F4 brauciena rezultāti:

     [+] [-]

, 2024-02-11 15:15, pirms 3 mēnešiem
Žēl,nav informācijas,bet varēja būt.