Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīvei" labs starts pārbaudes mačos

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīvei" labs starts pārbaudes mačos
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti izcīnījuši uzvaru pārbaudes sacīkstē pret Krievijas komandu "Signal".

Latvijas komanda devās izbraukumā septiņu spīdvejistu sastāvā, starp kuriem bija arī daudzi jaunie braucēji, kuri pie teikšanas oficiālos mačos tiek retāk – Giruckis, Karavackis, Petuhovs. Komandas sastāvā netika iekļauti arī vairāki komandas līderi kā Mesjoncs, brāļi Lagutas. Neskatoties uz to par favorīti šajā sacīkstē daudzi uzskatīja tieši mūsu spīdvejistus.

"Lokomotīve" nepievīla un jau pašā sākumā pārņēma vadību. Pēc 6. brauciena likās, ka, iespējams, būs pat sagrāve, taču „Signal” spīdvejisti spēja savākties un sāka vilkt klāt. Pēc 12. brauciena viesu pārsvars bija vairs tikai divi punkti, taču tad lieliski nobrauca Giruckis ar Bogdanovu un sacīkšu uzvarētājs jau bija skaidrs. Sacīkstes galarezultāts – 49:41 mūsējo labā.

Ļoti patīkami šajās sacīkstēs pārsteidza Jevgeņijs Giruckis, kurš piecos braucienos savāca 13 punktus, pie tam lielākā daļa no tiem tika gūti ļoti svarīgos brīžos. Labu sniegumu demonstrēja arī Tomašs Piščs un Leonīds Paura, savā līmenī nobrauca Bogdanovs, bet diemžēl ļoti švaki izskatījās Koroļovs, Karavackis un it īpaši Petuhovs. Nākamais starts spīdvejistiem paredzēts šīs nedēļas nogales beigās, kad tiks sadalītas Latvijas čempionāta medaļas.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv