Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Vasaraudzis, Neikšāns un Egle cīnīsies ar WRC zvaigznēm

Juris Grīns
Juris Grīns

Vasaraudzis, Neikšāns un Egle cīnīsies ar WRC zvaigznēm
"Rally Masters Show" sacensības
Foto: rallyshow.ru

Jau nākamās nedēļas nogalē Krievijā norisināsies "Rally Masters Show" autosacīkstes, kurās piedalīsies ne vien slavenākie rallija braucēji no Latvijas, bet arī pasaules čempionāta dalībnieki.

Latvijas komanda ASRT, kas regulāri redzama arī Krievijas rallija čempionāta posmos, dalībai pieteikusi četras ekipāžas, divas no kurām pilotēs bijušie Latvijas čempioni Aivis Egle un Ivars Vasaraudzis, savukārt vēl divas - Krievijas rallija braucēji Aleksejs Lukjaņuks, kurš tiek uzskatīts par vienu no lielākajiem krievu jaunajiem talantiem, kā arī Grigorijs Tregubovs.

Otrdien uz organizatoru aicinājumu piedalīties atsaucās arī Māris Neikšāns, kurš kopš pagājušā gada kā pilots nav startējis rallija sacensībās.

Tāpat "Rally Masters Show" sacensībām pieteikušās vairākas zvaigznes, kas startē pasaules rallija čempionātā. Viens no tiem būs ar Latvijas licenci startējošais SRT komandas braucējs Vasīlijs Grjazins no Krievijas, bet galveno uzmanību no skatītāju puses noteikti izpelnīsies šobrīd slavenākais Krievijas pilots Jevgēņijs Novikovs, kurš ir viens no vadošajiem braucējiem WRC.

Nevar nepieminēt arī bijušo WRC pilotu Marko Martinu no Igaunijas, kurš arī gatavojas startam "Rally Masters Show". Turklāt, Novikovs un Martins startēs ar WRC mašīnām.

Sacensības notiks 20. aprīlī Maskavā.

Izmantotie resursi:
Все о ралли на русском: статьи, анонсы, фото,...
RMS 2013 - Официальный сайт | Rally Masters Show

     [+] [-]

, 2013-04-10 11:03, pirms 11 gadiem
Beidzot kaut kas skaļāks rallijā notiek arī Krievijā. Manuprāt, tur jābūt lielai naudai, lai uz Krieviju atvilktu Bloku, kaut vai to pašu Martinu. Žēl, ka no mūsējiem ''aktīvais'' rallists ir tikai Egle, tāpēc būs neiespējami salīdzināt, cik mēs esam paaugušies. Mūsu ''pensionārs'' Vasaraudzis varēs klatienē sacensties ar igauņu ''pensi'' Martinu, bet pie nosacījuma, ja Vasaraudzis brauc ar WRC mašīnu, ko, pēc raksta spriežot, viņš nedarīs.

     [+] [-]

, 2013-04-10 13:38, pirms 11 gadiem
Vasaraudzis ar A grupas Evo 8 startēs.

     [+] [-]

, 2013-04-10 14:00, pirms 11 gadiem
Juris Grīns rakstīja: Vasaraudzis ar A grupas Evo 8 startēs.
Tad jau pa švaku, lai cerētu uz ko lielu. Bet interesanti tāpat. Strokš varētu Vasaraudzi uz Talsu ralli dabūt ar šo pašu auto.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-10 15:27, pirms 11 gadiem
Kā šajās sacensībās var startēt Bloks, ja viņam tajā pašā dienā notiek X Games Brazīlijā? Tā tak bija 1.aprīļa ziņa par to Bloku...