Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Bijušais "Lokomotīves" braucējs: "Ceru šogad apgriezt matus"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bijušais "Lokomotīves" braucējs: "Ceru šogad apgriezt matus"
Vai Adams Skurņickis apgriezīs matus
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Kādreizējais Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejists Adams Skurņickis jauno sezonu iesāks Polijas Ekstralīgas klubā Lešno "Unia". Pirms pirmajiem startiem Ekstralīgā Adams izteicis vēlmi sezonu noslēgt bez matiem, jo tas nozīmētu, ka viņš kādā no sacīkstēm būs iekrājis komplektu jeb 15 punktus.

Adams Skurņickis 21. gadsimta sākumā kļuva par vienu no Daugavpils publikas mīluļiem. Adams ne tikai izcēlās ar lielisku braukšanu, bet arī iespaidīgi izskatījās - viņa garie mati joprojām ir viņa galvenā pazīšanās zīme. Skurņicki Daugavpilī redzējām arī iepriekšējā sezonā, kad viņš brauca 1. līgas klubā Pozņanas "PSŽ". Šogad viņš pārstāvēs Polijas Ekstralīgas čempionvienību Lešno "Unia".

Skurņickis par vienu no saviem mērķiem izvirzījis garo matu apgriešanu: "Braucēji, kuri kādreiz startējuši Lešno, nav jāpārliecina atgriezties. Kad man parādījās iespēja atgriezties šajā komandā, nekavējoties pieņēmu to. Ceru, ka šajā sezonā skatītāji man biežāk aplaudēs, nekā izsvilps. Mans treneris Zbigņevs Janders jau sen man saka, lai apgriežu matus. Es viņam solīju, ka izdarīšu to, kad kādās no augstākās līgas sacīkstēm tikšu pie 15 punktiem [lielmeistara rādītājs]. Līdz šim man tas nav izdevies. Ceru šo sezonu noslēgt jau bez matiem."

34 gadus vecais Skurņickis savā karjerā pārstāvējis visdažādāko līgu klubus, bet nepārprotami lielākais sasniegums ir pirmās vietas iegūšana 2008. gada Polijas čempionātā. Kļūt par šīs valsts čempionu, ņemot vērā lielo konkurenci, ir ļoti prestiži.

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl

     [+] [-]

, 2011-01-10 23:27, pirms 14 gadiem
Kādas valsts licenze viņam ir?

  -3 [+] [-]

, 2011-01-11 03:19, pirms 14 gadiem
maris777 rakstīja: Kādas valsts licenze viņam ir?
Zimbabwes!