Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

''Saaremaa Rally 2008'' startēs deviņas ekipāžas no Latvijas

''Saaremaa Rally 2008'' startēs deviņas ekipāžas no Latvijas
Mārtiņš Būčiņš/Renārs Francis
Foto: Mārtiņš Jankovskis, eSports.lv

Rīt Igaunijā, Sāremā salā, tiks aizvadīts Igaunijas rallija čempionāta noslēdzošais posms ''Saaremaa Rally 2008'', kurā piedalīsies arī deviņas ekipāžas no Latvijas. Pagājušajā gadā šajā rallijā trešo vietu izcīnīja Vorobjova/Ervalda ekipāža.

Tikai pirms pāris dienām Madonā noslēdzās Latvijas rallija čempionāta pēdējais posms, bet daudzi piloti jau dodas uz Igauniju, kur piedalīsies slavenā un populārā rallijā ''Saaremaa Rally 2008'', kurš katru gadu pulcē ļoti daudz rallistu.

Sākotnēji starta pieteikumā bija pieteikušās daudzas ekipāžas no Latvijas, tostarp arī šī gada Latvijas čempioni N4 klasē Aivis Egle/Mārtiņš Jerums. Taču jau nākamajā dienā pēc titula iegūšanas, Egle portālam eSports.lv atzina: ''Runājot par šo sezonu, tad, iespējams, ka brauksim Sāremas rallijā, taču tad mums jau rīt jābrauc uz Igauniju.''

Pagājušā gadā, kad Sāremā rallijam apritēja 40 gadi, trešo vietu tajā izcīnīja ''SEB Unilīzinga rallija komandas'' ekipāža Jānis Vorobjovs/Guntis Ervalds, taču šoreiz šīs ekipāžas pieteikumā nav.

Šogad šajā rallijā Latviju pārstāvēs deviņas ekipāžas. Rallijā startēs gan abas ''Parex līzings Rally Team'' ekipāžas, kā arī divas ''Subaru Rally Team Latvia'' ekipāžas - Andis Grīnbergs/Edgars Svencis un Janis Feldmanis/Juris Vilmanis.

Kopā pa divām dienām sportistiem būs jāveic 11 ātrumposmi, kas sastādīs 105,82 kilometrus. Uz starta kopā izies 153 ekipāžas, no kurām astoņas brauks ar ''GAZ'' markas automašīnām.

Latvijas ekipāžu starta numuri:

Starta numursEkipāžaAutomašīna
16. Mārtiņš Būčiņš / Renārs Francis Mitsubishi Lancer
21. Ivars Caune / Vladimirs Barinovs Mitsubishi Lancer
49. Ainārs Igaveņš / Uldis Znotiņš Mitsubishi Lancer
59. Andis Grīnbergs / Edgars Svencis Subaru Impreza
72. Andris Lontons / Mareks Stirna Mitsubishi Lancer
76. Janis Feldmanis / Juris Vilmanis Subaru Impreza
94. Arjans Gutmanis / Edgars Avotiņš VW Golf III
102. Ivo Ķilpis / Artis Ceriņš Toyota Corolla E9
111. Atis Veismanis / Džo Labuckas Honda Civic Type-R

Izmantotie resursi:
saaremaaralli.ee

     [+] [-]

, 2008-10-09 12:09, pirms 16 gadiem
playthegame rakstīja: 16. Ivars Caune / Vladimirs Barinovs Mitsubishi Lancer
21. Ivars Caune / Vladimirs Barinovs Mitsubishi Lancer

ooo, caune brauks dubultigi
Labots
Slēpts komentārs: Direktors

     [+] [-]

, 2008-10-09 12:10, pirms 16 gadiem
Un ļoti ātri jābrauc, lai paspētu otreiz startēt

  +2 [+] [-]

, 2008-10-09 12:14, pirms 16 gadiem
Direktors rakstīja: Nožēlojami.. Nedaudz izmainot tekstu, pārpublicēt cita autora rakstu...
Kur tu kaut ko pārpublicētu redzi?
Neko jau jaunu nevaru izdomāt..sarakstīju visu, ko redzu mājas lapā..pieļauju, ka citi tāpat (ja vispār par to vēl kāds cits raksta) rakstīs...jo nerakstīs, ka startēs 15 ekipāžas, ja pieteikumā rakstīts 9

  -2 [+] [-]

, 2008-10-09 12:17, pirms 16 gadiem
autosports.delfi.lv: Rallijs: Deviņas latviešu ekipāžas startēs Sāremā
un es nemaz par virsrakstu nerunāju...

  +1 [+] [-]

, 2008-10-09 12:23, pirms 16 gadiem
Direktors rakstīja: autosports.delfi.lv: Rallijs: Deviņas latviešu ekipāžas startēs Sāremā
un es nemaz par virsrakstu nerunāju...
Takš kamōn..mīļais cilvēk...
paskaties, tur rakstīts daudz plašāk, par gandrīz visām ekipāžām, pluss tur ir ātrumposmu laiki un daudz kas cits...
Šeit savukārt īsāk un konkrētāk....
Tas nozīmē, ka neviens nevar vairs nevienu vārdu pārrakstīt no tā raksta, kas tur uzrakstīts, kā arī ekipāžas vairs nevar pārrakstīt, jo redz, kaut kur citur jau pa to uzrakstīts?? Smiekli nāk...

  -2 [+] [-]

, 2008-10-09 12:34, pirms 16 gadiem
Īsāk un konkrētāk... Nu jā, ir jābūt īpašam talantam DEL pogu paspaidīt... Nav runa par vienu vai diviem vārdiem.. Viss "tavs" raksts ir gandrīz precīza Dargeviča raksta kopija - ar izdzēstām tām lietām, ko pats uzskaitīji tiko. Līdz smiekliem tur ir tālu..

  +2 [+] [-]

, 2008-10-09 12:38, pirms 16 gadiem
Kada starpiba..man galvenais lai seit paradas pec iespejas vairak informacijas par visiem sporta veidiem...vaj tas butu kopets, vaj pasa uzrakstits..manuprat vienalga...galvenais laj nav jastaiga pa 10 web lapam lai uzzinatu kas jauns..vis pilniba ir esporta...taka vajadzetu priecaties ka kads liek seit rakstus..un nevajag cepties un est autoru nost...

  +1 [+] [-]

, 2008-10-09 12:38, pirms 16 gadiem
Direktors rakstīja: Īsāk un konkrētāk... Nu jā, ir jābūt īpašam talantam DEL pogu paspaidīt... Nav runa par vienu vai diviem vārdiem.. Viss "tavs" raksts ir gandrīz precīza Dargeviča raksta kopija - ar izdzēstām tām lietām, ko pats uzskaitīji tiko. Līdz smiekliem tur ir tālu..
Karoče bezjēdzīga diskusija, jo tajā lapā praktiski nesērfoju un nelasu ziņas!! Priekš tam ir oficiālā mājas lapa, kur var visu dabūt un uzzināt.

     [+] [-]

, 2008-10-09 17:33, pirms 16 gadiem
Nu nez, neredzu Griinbergu sarakstaa ikaunju lapaa, cik zinu tad pag nedeelj vinjam noraavaas pusas un piedavaam sachakareeja kaarbu, lai jau dievs dod ka paspeej sataisiit.