Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

''Subaru rally team'' Kurzemes rallijs neveiksmīgs

''Subaru rally team'' Kurzemes rallijs neveiksmīgs
Andis Grīnbergs / Edgars Svencis
Foto: Artūrs Tinte

No rallija ''Kurzeme 2008'' ''Subaru rally team'' atgriezās ar Anda Grīnberga / Edgara Svenča izcīnītu 11. vietu absolūtajā kopvērtējumā un astoto vietu savā N4 klasē. Kā atzīst komanda, tad, lai arī ir izcīnīta tikai 11. vieta, iespējams, varēja būt arī vēl ļaunāk.

Pēc uzrādītajiem labajiem rezultātiem rallijā ''Cēsis 2008'', ekipāža Jānis Feldmanis / Juris Vilmanis bija nopietni noskaņojusies ātram rallijam, kuru vērst uz rezultātu, nevies pieredzes krāšanu. PS1 apliecināja, ka ekipāža ir gana ātra un stenogramma sastādīta labi, jo N4 klases līderim tika zaudētas tikai 4.sekundes.

Diemžēl visiem labajiem nodomiem svītru pārvilka PS2 šaurs, lēns krustojums, kur priekšā braucošo mašīnu saceltajos putekļos tika pieļauta liktenīgā kļūda. Auto priekšējie riteņi pārkārās pār ceļa malu, un ar vietējo līdzjuēju palīdzību tikai pēc 4-5 minūtēm auto tika atpakaļ uz ceļa. Turpināt sacīksti aiz tikko aizbraukuša auto lielo putekļu dēļ bija praktiski neiespējami, un arī tas nebūtu solīdi pret sportistiem, kas startēja nākamie, tāpēc ekipāža pieņēma lēmumu sasīksti pārtraukt.

Andis Grīnbergs / Edgars Svencis, lai cik tas nebūtu bēdīgi, jau trešo sacīksti pēc kārtas saskārās ar elektronikas problēmām. Cīnoties ar auto uz sarežģītajiem Kurzemes ceļiem, ekipāža veiksmīgi tomēr spēja finišēt vēju pilsētā. ‘’Protams, ar rezultātu nevaram būt īpaši apmierināti, jo nevar būt nekāda runa par koncentrēšanos uz sacīksti, ja visu laiku jādomā par auto elektroniku’’.

Tagad LRČ ir iestājusies lielā vasaras pauze, un tiek domāts kā to aizpildīt. Ir vairākas iespējas tuvākās un tālākās zemēs, bet par konkrētām izvēlēm vēl galīgais lēmums nav pieņemts.

Visiem LRČ līdzjutējiem solām darīt visu iespējamo, lai pēdējo LRČ posmu aizvadītu kā šīs sezonas labāko.

Izmantotie resursi:
subarurallyteam.lv