Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Saūda Arābija neveiksmīga latviešiem

Andrejs Siliņš

Saūda Arābija neveiksmīga latviešiem
Uģis Gross

Trešdien Saūda Arābijā aizvadīts Pasaules kausa izcīņas trešais posms ātrumlaivu F-2 klasē. Sacīkstes nebija pārāk veiksmīgas Latvijas sportistiem, jo pirmajā desmitniekā iekļuva vien Uģis Gross ("Kalnciems Racing Team"), kuram devītā vieta. Uvis Slakteris ("Riga Powerboat Team") finišēja 11. vietā, bet uzvaru izcīnīja Alekss Karella no Itālijas.

Iepriekš oficiālā kvalifikācija solīja labas iespējas, jo Gross bija otrais ātrākais, bet Slakteris ceturtais. "Šoreiz galīgi neizdevās starts - kaut kāda tehniska ķibele un paliku uz vietas, aizbraucu pats pēdējais, kad pārējie jau gabalā, Uvim gan arī starts nepadevās. Pēcāk jau sāku ķert rokā pārējos, bet bija liela burzma un vairāk kā septiņiem garām netiku," pēc sacīkstēm teica Gross. "It kā jau nav pārāk labi, tomēr divi punkti kopvērtējumā iegūti un pirms pēdējā posma esmu ceturtais. Uvim savukārt kaut kas beigās bija ar degvielas padevi."

Šodien pirmajā trijniekā finišēja attiecīgi Alekss Karella (Itālija), Kolins Dželfs (Lielbritānija) un Mihaels Nīlunds (Somija).

Pirms pēdējā sezonas posma decembrī Malaizijā kopvērtējumā pārliecinoši pirmais ir Kolins Dželfs – 45 punkti. Otrais ar 29 punktiem zviedrs Jūnass Andersons, trešais Ovens Dželfs – 27 punkti, ceturtais Uģis Gross – 21 punkts, piekto/sesto vietu ar 20 punktiem dala Alekss Karella un francūzis Žans Baptī Tomā. Mārtiņam Bergholcam sacīkšu ieskaitē ir viens punkts.

     [+] [-]

, 2008-10-08 19:19, pirms 16 gadiem
Var tikai piebilst, ka brīvajos treniņos pirms sacensības, Uvim tika nomainīts motors, kas arī ietekmēja rezultātu.

     [+] [-]

, 2008-10-08 23:24, pirms 16 gadiem
Ja tantei būtu riteņi, tad tā būtu tramvajs . tas par Uvja nomanīto dzinēju. Katram kaut ko maina un nomaina, tas ir TEHNISKAIS sporta veids.

     [+] [-]

, 2008-10-09 00:04, pirms 16 gadiem
Nu, ja tu labi pārzini tehniskos sporta veidus, tad zināsi arī, ka rezerves dzinējs nav tas pats, kas sacensību dzinējs, kurš ir piebraukāts, un no tā izriet, ka no rezerves dzinēja nevar izdabūt ārā tik pat lielu jaudu, kā no piebraukta dzinēja.

     [+] [-]

, 2008-10-09 09:21, pirms 16 gadiem
Uvis vispār nefinišēja, jo divus apļus pirms beigām viņam beidzās bākā degviela, tā kā arī pati relīze sniedz aplamu informāciju. Un Uģis bija vel labu gabalu aiz Uvja.