Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Supermoto posmā uzvar igaunis Kīls

Ideālos laika apstākļos Sporta Kompleksa "333" trasē, svētdien tika aizvadīts noslēdzošais Latvijas čempionāta Supermoto posms, kas vienlaikus bija arī Baltijas Kausa Supermoto noslēdzošais 3. posms.

Ar visu spēcīgāko Baltijas sportistu un Somijas sportistu dalību, spraigā cīņā uzvaru prestižajā "OPEN" klasē izcīnija Igaunijas ātrākais supermotists un 2008. gada čempions Andrē Kīls, otrais palika Matīss Dābols, bet trešais Agris Ļitvinovs.

2008. gada sezonas kopvērtējumā par Latvijas "Open" klases čempionu ir kļuvis Agris Ļitvinovs, otrais ir Matīss Dābols, trešais Mārtiņš Valduss.

Savukārt par 2008. gada Baltijas Kausa ieguvēju kļuva Igaunijas sportists Martti Sulengo, kurš par nieka trim punktiem apsteidza Andi Dābolu, trešais Matīss Dābols.

Informāciju sagatavoja:
Mārcis Priede

     [+] [-]

, 2008-09-09 08:36, pirms 16 gadiem
Reāli soms bija ātrākais, arī igaunis bija labs. Mūsējiem pa ziemu kārtīgi jāpastrādā un būs labi. Bet pasākums bija foršs.

     [+] [-]

, 2008-09-09 14:56, pirms 16 gadiem
Tas tikai bija viens no ātrākajiem, vēl kādi pieci neatbrauca. Daudz, ļoti daudz jāstrādā .