Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīvei" šodien svarīga sacīkste

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīvei" šodien svarīga sacīkste
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Spīdveja klubam „Lokomotīve” šodien gaidāma kārtējā sacīkste Polijas 1. spīdveja līgā. Šodienas pretinieks ir viens no galvenajiem „Lokomotīves” konkurentiem turnīra tabulā – „GTZ” no Grudzjoncas.

„Lokomotīves” spīdvejisti pret „GTZ” aizvadīs divas sacīkstes pēc kārtas. Šajā nedēļas nogalē izbraukumā, bet piektdien savā trekā. Grudzjoncas spīdvejisti šosezon ir demonstrējuši diezgan labu sniegumu, tādēļ daugavpiliešiem šodien klāsies diezgan grūti.

Diemžēl šodienas sacīkstē komandai nevarēs palīdzēt vairāki spīdvejisti. Kjasts Puodžuks guva diezgan smagu savainojumu komandas iepriekšējā sacīkstē, bet Artjoms Laguta un Maksims Bogdanovs ir aizņemti citās sacīkstēs. Tieši šo sportistu iztrūkuma dēļ komanda šodien neizskatās tik spēcīga, lai varētu izcīnīt uzvaru.

Kā jau ierasti galveno punktu ražu varētu sagaidīt no Grigorija Lagutas, kuram galvenie palīgi būs poļu leģionāri – Mesjoncs un Švists. Tāpat komandas sastāvā iekļauti: Koroļovs, Piščs, kā arī Giruckis. Poļu klubā uzsvars, līdzīgi kā „Lokomotīvei”, tiek likts uz leģionāriem, kuri ir vadošie spīdvejisti komandā. Šīs dienas mačiem komanda ir pieteikusi divus zviedru (Andersons, Klingbergs) un vienu angļu (Allens) spīdvejistu, kā arī trīs vietējos braucējus.

Šīsdienas sacīkste sāksies 17.30 pēc Latvijas laika, uzvarot šodien „Lokomotīve” ievērojami uzlabotu komandas pozīcijas turnīra tabulā.

8.kārta:

Kolejarz – Polonia
KM – RKM
PSZ - Lotos
GTZ – Lokomotīve

Polijas 1. līgas tabula

Vieta Komanda Pilsēta Sacīkstes Punkti +/-
1. Polonia Bidgošča 7 12 +83
2. Lotos Gdaņska 7 9 +59
3. PSŻ Poznaņa 7 7 -2
4. GTŻ Grudzionca 6 6 -55
5. KM Ostrova 7 5 +126
6. Lokomotīve Daugavpils 6 4 -32
7. RKM Ribņika 7 4 -12
8. Kolejarz Raviča 7 0 -167

Piebilde - KM no Ostrovas sāka čempionātu ar "-7" punktiem.

Izmantotie resursi:
espeedway.pl

     [+] [-]

, 2008-06-08 14:30, pirms 16 gadiem
km riktigi labi braukusi