Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Lotus" par vairākiem mēnešiem iekavējuši jaunās mašīnas attīstīšanu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Lotus" par vairākiem mēnešiem iekavējuši jaunās mašīnas attīstīšanu
"Lotus" pilots Romēns Grožāns
Foto: Scanpix/AFP

F1 komandas "Lotus" vadība pirmo reizi atklāti atzinusi, ka tās topošais pilots Pastors Maldonado vietu sastāvā ir nopircis. Tikmēr neoficiāla informācija liecina, ka "Lotus" inženieri ievērojami aizkavējušies ar jaunās mašīnas attīstīšanu.

Iepriekš Pastors Maldonado izteicās, ka pievienošanās "Lotus" komandai vēl automātiski nenozīmē, ka arī viņa sponsors PDVSA dosies līdzi. Arī paziņojumā, kur tika apstiprināta Maldonado un "Lotus" līguma noslēgšana, nekas netika minēts par šīs naftas kompānijas miljoniem. Tiesa, šis līgums nepārprotami lika saprast, ka cerētais darījums ar investoru apvienību "Quantum" acīm redzot nenotiks.

"Mēs joprojām ticam, ka kaut kas notiks," intervijā britu televīzijas kanālam "Sky" izteicies komandas boss Eriks Buljē. "Pastors nāk ar savu finansiālo atbalstu, kas šobrīd mums ir ļoti nepieciešams. Tomēr galvenā proglēma ir laiks. Šobrīd mums ir palikušas vairs tikai astoņas nedēļas, lai izgatavotu jauno mašīnu."

Neoficiāla informācija liecina, ka "Lotus" komandas ir pamatīgi iepalikusi jaunās mašīnas attīstīšanā. Kamēr citas vadošās komandas savos simulatoros jau vairākus mēnešus attīsta jaunos 2014. gada modeļus, "Lotus" testpilots Nikolā Prosts ar "Twitter" starpniecību paziņojis, ka vēl šonedēļ komanda simulatorā strādāja ar šī gada modeli un tikai šobrīd sākusi pilnvērtīgu jaunās mašīnas attīstīšanu.

"Lotus" vienības potenciālais līderis Romēns Grožāns pirmo reizi to simulatorā cer izmēģināt šomēnes, taču aizkavēšanos skaidro ar to, ka simulators ir jauns un līdz šim tika strādāts pie tā, lai padarītu to precīzu, ar ko arī izskaidrojama šī aizkavēšanās.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2013-12-07 18:15, pirms 11 gadiem
Te ari ir atbilde, kapec komanda nav ne Hilkenbergs, ne Masa, bet Maldonado kurs sobrid ir naudigako sponsoru braucejs, ka ari kapec uz nakoso gadu Lotus vairs nevar saukt par Top komandu, bet pielidzinat Sauber, kurs mokas ar tiesi tam pasam problemam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-08 19:57, pirms 11 gadiem
army1005 rakstīja: Kimi laicīgi notinās
+ +

     [+] [-]

, 2013-12-08 21:52, pirms 11 gadiem
Kimi laicīgi sajuta nelabu ožu, bet Maldonado ka tik neiznāk tas pats atkārtojums kā pārejā uz Williams - pirmais gads vēl labs,bet otrais - sviestā... Domāju, ka Lotus nākamgad vairs nerādīs to līmeni, kādu iepriekš, bet nu redzēsim... Ceru, ka Williams gan atdzims!