Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Gross neveic arī otro Ķīnas braucienu

Andrejs Siliņš

Gross neveic arī otro Ķīnas braucienu
Uģis Gross

Jau otro dienu pēc kārtas Ķīnā notika pasaules čempionāta sacensības F- 1 uz ūdens. "Zepter Team" komandas pārstāvis Uģis Gross atkal cīnījās ar dažādām tehniskām likstām un paliks bez ieskaites punktiem.

Uģa Grosa laivai atkal bija tehniskas ķibeles un brīvajos treniņos tika veikti tikai daži apļi. Oficiālajā kvalifikācijā Gross pat nestartēja, jo mehāniķi centās atrast īsto vainu. „Es pat īsti līdz galam nezinu, kas bija vainīgs, vai nu starterim kāds relejs, vai nav kaut kas kārtībā ar akumulatoru, bet pēc parādes apļa vairs nevarēju pielaist dzinēju. Žēl, pirmās divas sacīkstes Ķīnā aizvadītas pa tukšo, bet pēc nedēļas vēl būs divi braucieni,” teica Uģis Gross.

Par posma uzvarētāju kļuva Jūnass Andersons, otrais Grosa komandas biedrs no „Zepter Team”, deviņkārtējais pasaules čempions itālietis Gvido Kapelīni. Trešajā vietā Tani Al Kamzi no AAE. Kopvērtējumā tagad līderis ir Andersons, Kamzi atpaliek par diviem punktiem un trešais ir Džejs Praiss( ASV/Katara). Uģis Gross pēc šīm sacīkstēm kopvērtējumā ir 13. Pēc nedēļas Ķīnā tiks aizvadīts sezonas piektais posms, kurā arī būs divi sacīkšu braucieni.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja