Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Polijas spīdveja čempionātā sāksies "Play-off" cīņas

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Polijas spīdveja čempionātā sāksies "Play-off" cīņas
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Noskaidrojušās visas komandas, kuras Polijas spīdveja līgās cīnīsies par iekļūšanu augstākās līgās, kā arī par vietu saglabāšanu tajās.

Polijas spīdveja čempionāts ir sadalīts trijās augstākajās līgās – Ekstralīgā, pirmajā līgā, kā arī otrajā. Pirmajās divās līgās startē pa astoņām komandām, bet trešajā tikai sešas komandas. Atgādināsim, ka šosezon ļoti veiksmīgi Polijas 1. spīdveja līgā debitēja Daugavpils "Lokomotīve", ierindojoties 5. vietā.

"Lokomotīves" spīdvejistiem šī sezona jau ir galā, bet vairākām citām komandām Polijas čempionāta komandām būs vēl jāaizvada vairākas svarīgas sacīkstes. Dažas no tām centīsies iekļūt augstākās līgās, bet dažas centīsies noturēties tajās pašās.

No Polijas Ekstralīgas šosezon izkrita Tarnovas "Unia", kas palika pārliecinošā pēdējā vietā, bet automātiski Ekstralīgā iekļuva 1. līgas uzvarētāja Bidgoščas "Polonia". Šo svētdien, kā arī nākamsvētdien Gdaņskas "Lotos" un Rzežovas "Marma" savā starpā sadalīs ceļazīmi uz Ekstralīgu. Uzvarētājs divu sacīkšu summā arī iekļūs Polijas čempionāta augstākajā līgā.

Tāpat nākamajās divās svētdienās savā starpā tiksies Miškolcas "SC" un Grudzjoncas "GTZ". Šī pāra uzvarētājs iegūs tiesības startēt Polijas 1. spīdveja līgā, kurā šosezon pārliecinoši pēdējā palika Ravičas "Kolejarz". Ceļazīmi uz 1. līgu jau ir ieguvusi Gņeznas "Start", kas uzvarēja 2. līgā.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv