Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Egle: "Izjūtas finišā lieliskas"

Andrejs Siliņš

Egle: "Izjūtas finišā lieliskas"
Aivis Egle
Foto: Iveta kļaviņa

Ar fantastisku uzvaru "Parex Rallijs Latvija" 2008. gada sezonu noslēgusi "RAMI R-evolution Racing" komandas ekipāža Aivis Egle un Mārtiņš Jerums. Intriga par N4 grupas iespējamo čempionu bija pārņēmusi gandrīz ikvienu, kas devās uz Latvijas Rallija čempionāta pēdējo posmu.

"Pirms pēdējā ātrumposma bijām noskaņojušies uz to, ka piecas sekundes nedrīkstam zaudēt," atcerējās Egle. "Līdz ko redzējām, ka mūsu konkurents (Vorobjovs/Pozņaks) ir izstājies, braukšanas stils vairs nebija tik saspringts, lai gan atbildības sajūta un vēlme izdarīt visu līdz galam, kā iecerēts, protams, bija milzīga. Pēc tam izjūtas finišā bija lieliskas, un apziņa par to, ka pēc tik smaga un ilga darba esi sasniedzis savus mērķus, vienkārši pacilājoša."

Līdz ar izcīnītu pirmo vietu PAREX RALLIJS LATVIJA 2008 RAMI R-evolution Racing ekipāža Egle/Jerums nosargāja savu līderpozīciju N4 grupā Latvijas Rallija čempionātā.

Izmantotie resursi:
"RAMI R-evolution Racing"
preses dienests