Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Daugavpilī 12. jūlijā notiks Latvijas čempionāta posms driftā

Rolands Eliņš

Daugavpilī 12. jūlijā notiks Latvijas čempionāta posms driftā
Publicitātes foto

Pēc veiksmīgi aizvadītā posma pagājušajā gadā arī šovasar, jau 12.jūlijā visiem Latgales reģiona iedzīvotājiem tiek dota lieliska iespēja atkal vērot drifta sacensības Daugavpilī.

Jau 12. jūlijā Daugavpils kartodromā „Blāzma”, Linginišķi, sabrauks visi spēcīgākie Latvijas drifteri, lai cīnītos par vietām trīs ieskaites klasēs.Tiks aizvadīts Latvijas drifta kausa 4.posms ar "Street" un "ProAm" klasēm, kā arī Latvijas drifta čempionāta 3.posms ar PRO klases ieskaiti.

Tajā uz starta redzēsim gan E.Ērgli, gan R.Graudiņu, I.Jēkabsonu, K.Sapalu un pašlaik vienu no ātrākajiem Latvijas braucējiem Elviju Ķezi, kurš iepriekšējā nedēļā Lietuvā, Kačerginas trasē uzrādīja iemetiena ātrumu 100 kilometri stundā, kā arī "Jap factory Nissanu" brigādi, un vēl arī igauņus un lietuviešus, no igauņiem Henrijs Pumass, "Audi" braucējs, kuru ļoti iemīļojusi Latvijas skatītāji.

Startēs vismaz 45 dalībnieki (jau pieteikušies 39), un tiek apsolītas spēcīgākās drifta automašīnas, daudz dūmi, agresīvas cīņas un, protams, drifta atmosfēra.

Organizatori aicina droši sacensībām pietiekties arī jaunos censoņus no Latgales novada, jo "street" klasē savus spēkus var iemēģināt jebkurš braucējs, un tagad, kad sacensības notiek tik tuvu mājām, tiek dota vēl nebijusi iespēja pamēģināt spēkus šajā autosporta disciplīnā.

Ieeja skatītājiem no 12:00, pasākuma sākums 14:00. Sacensības paredzētas līdz 20:00. Un vēl- parādes brauciens pa Daugavpils pilsētas ielām 11.07.2014. Sākums plkst.20.00 no kartodroma “Blāzma”; no plkst.20.30 līdz plkst.21.00 sporta automašīnu aplūkošana Vienības laukumā (no Vienības ielas puses)

Biļešu cena iepriekšpārdošanā ir 5 EUR, uz vietas biļetes maksās 7 EUR. Bērniem no 10-16 g.v. un pensionāriem ieeja 2, 50 EUR. Biļetes nopērkamas visās biļešu servisa kasēs un Statoil DUS.

Informāciju sagatavoja:
Elīne Berķe