Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pēc divu gadu pārtraukuma Stāmarienā notiks "Dimantu Kauss" stadiona motokrosā

Andris Liepa
Andris Liepa

Pēc divu gadu pārtraukuma Stāmarienā notiks "Dimantu Kauss" stadiona motokrosā
Foto: AS Photography

Pēc divu gadu pārtraukuma skaistajā un gleznainajā Stāmerienā, motorparkā “Dimanti”, vienā no labāk pārskatāmākajām trasēm Latvijā, atkal rūks motori. 8.jūnijā Plkst. 17:00 notiks septītais “Dimantu Kauss” stadiona motokrosā. Kā apliecina organizators, skatītājus priecēs motobraucēji no Latvijas ,Somijas, Igaunijas un Lietuvas.

Ātrākie un spēcīgākie vīri sacentīsies lielajās MXA MXB, MXC, MX SUPER klasēs. Dalību apstiprinājuši tādi Baltijā labi zināmi sportisti kā Toms Macuks, Kārlis Sabulis, Dovidas Karka, Nojus Gasiunas, Gerts Krestinovs, Andero Lusbo, Tanels Leoks ar abiem dēliem u.c. Tāpat sacensības notiks MX65, MX85 un MX Juniori klasēs. Būs skatāmi arī “Zelta mopēds” braucēji.

Sacensību noslēgumā grandiozs šovs somu moto frīstaila meistaru Sebastian Vestberga un Juhas Poutiainena izpildījumā.

Pasākuma laikā neiztikt bez pārsteigumiem gan skatītājiem, gan sportistiem. Labākie un veiksmīgākie sportisti startā saņems “Starta karaļa” balvas. Īpašas specbalvas no pasākuma atbalstītājiem saņems labākie Gulbenes novada sportisti.

Dalībniekiem, tāpat kā skatītājiem, pie iebraukšanas trases teritorijā jāiegādājas ieejas biļete 12 EUR, kas piedalās pasākuma atbalstītāju sarūpētu, vērtīgu mantu loterijā, kas notiks pēc frīstaila.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv