Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

7. oktobrī Openkart "Night Race" Sporta kompleksā 333

Andrejs Siliņš

7. oktobrī Openkart "Night Race" Sporta kompleksā 333
Foto: Aigars Tīdmanis (www.go4speed.lv)

Ceturtdien, 7.oktobrī, Sporta kompleksā 333 pie Rīgas apvedceļa notlks amatieru kartinga kustības Openkart Elites līgas 15.posms. Sacensības pulcēs apmēram 20-25 kartinga amatierus, kas, sacenšoties ar īres gokartiem, cīnīsies par uzvaru šajā posmā.

Sacensības notiks pa saīsināto trases konfigurācijas variantu virzienā pa pulksteni. Īpaša odziņa būs fakts, ka finālbraucieni jau risināsies pie mākslīgā trases apgaismojuma. Sacensību sākums pulksten 19.00 (treniņi no 18.00, reģistrācija 18.30). Sacensību rīkotāji no biedrības „Kartinga attīstības centrs” šajās demokrātiskajās zemo izmaksu sacensībās aicina piedalīties visus, kam tuvs ir amatieru autosports un īres kartings.

Pirms nedēļas šajā trasē savu kārtējo sacīksti aizvadīja B līgas braucēji. Toreiz ar „hat trick” izcēlās Kristians Gozēnzs, kurš uzvarēja, startējot no poleposition, un uzrādīja arī sacīkstes ātrāko apļa laiku. Turpat aiz viņa finišēja B līgas līderis Ivars Strencis, bet trešo vietu sīvā cīņā izrāva Iveta Grandberga, kurai tas bija pirmais Openkart.

Arī Elites līgas sezona ieiet finiša taisnē. Vēl atlikuši četri posmi, no kuriem katrs notiks citā trasē. Pēc aizvadītiem 14 posmiem Elites līgā kopvērtējuma līdera godā atkal atgriezies ir Daniels Mančisnkis, kurš iepriekšējā sacīkstē izcīnīja kārtējo uzvaru, otrais ir Lauris Rozenvalds, trešais Raivis Kirilovs, kuram nedaudz pietuvojies pēdējā posma uzvarētājs Dāvis Tobiass.

Openkart sacensībās laipni gaidīts ir ikviens autosporta cienītājs, kuram ir vēlme sacensties trasē ar drošiem speciāli īrei paredzētiem gokartiem, pēc „arrive and drive” (ierodies un brauc) principa. Vairāk informācijas seriāla mājas lapā internetā Sākumlapa :: OpenKart.lv, bet tiem, kas vēlas piedalīties, pieteikums, norādot savu vārdu un uzvārdu, jāsūta uz e-pastu openkart@openkart.lv

Openkart „Elites” līgas 15.posma dienaskārtība

• no 18.00 neoficiālie treniņi
• 18.30 reģistrācija
• 18.50 dalībnieku sapulce
• 19.00 kvalifikācija
• ap 20.30 finālbraucieni
• ap 21.30 apbalvošana

Dienaskārtībai ir tikai informatīvs raksturs, precīzi braucienu norises laiki var mainīties atkarībā no dalībnieku skaita.

Par Openkart

Openkart sacensības notiek trasēs, kurās tiek piedāvāts īres kartings, līdz ar to sacensības ir pieejamas ikvienam interesentam. Openkart ir finansiāli vispieejamākās autosporta sacensības pēc „arrive and drive” (ierodies un brauc) principa, iepriekšēja pieredze autosportā nav nepieciešama, turklāt nepastāv saikne starp rezultātu un ieguldīto naudu. Sacensības notiek ar drošiem speciāli īrei ražotiem gokartiem. Openkart sacensībās laipni gaidīts ir ikviens autosporta cienītājs, kuram ir vēlme sacensties ar citiem entuziastiem.

Openkart sacensības notiek kartinga trasēs un hallēs, kur ir publiski pieejams īres kartinga pakalpojums. Latvijā tādas vietas ir Swedbank kartodroms Kandavā, Sporta komplekss 333 pie Rīgas apvedceļa, GoPlanet izklaides centrs un Ātruma Cilts kartinga halle Rīgā, kartinga trase Rullītis Jelgavā.
Kontakti

Informāciju sagatavoja
Biedrība "Kartinga attīstības centrs"
Sākumlapa :: OpenKart.lv