Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Massa: ""Ferrari" ir stiprāki nekā izskatās"

Pirms šīs nedēļas gaidāmā F1 posma Moncas trasē, "Ferrari" komandas pilots Felipe Massa paziņoja, ka "Ferrari" ir daudz stiprāki nekā tas izskatījās pagājušās nedēļas testos Moncā.

Četru dienu testu braucieni pagāja "McLaren" zīmē, jo viņi dominēja visas četras testu dienas un uzrādīja ātrākos apļa laikus. Pēc pēdējās dienas, kur "McLaren" komandas testu pilots Pedro de la Rosa apsteidza Felipi Masu, daudziem lika aizdomāties, vai "Ferrari" komanda savā māju trasē spēs cīnīties ar "sudraba bultām".

"Mēs esam daudz spēcīgāki nekā tas patiesībā izskatās. Mēs varam cīnīties ar "McLaren" un to jau jūs drīz redzēsiet," saka Massa.

"Domāju, ka Moncā cīņa norisināsies starp divām komandām. Varbūt sacensību laikā kāds cits pilots varēs iejaukties mūsu un "McLaren" komandas cīņā, bet ne kvalifikācijā," pārliecināts ir Massa.

Foto: AP
Izmantotie resursi:
www.autosport.com

     [+] [-]

, 2007-09-06 16:35, pirms 17 gadiem
piekrītu, jo var gadīties, ka ferrari vienkārši spēlējas ar McLaren
man tomēr šķiet, ka Ferrari piloti savu īsto spēku parādīs tikai kvalifikācijā, kas zin...

     [+] [-]

, 2007-09-08 12:39, pirms 17 gadiem
Raikonens piedzīvoja diezgan baisu avāriju treniņbraucienā, jācer ka uz kvalifikāciju viss buus kārtībā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja