Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Madonā risināsies vēsturisko kartingu un veterānu sacīkstes

Juris Grīns
Juris Grīns

Madonā risināsies vēsturisko kartingu un veterānu sacīkstes
Foto: Mārtiņš Jankovskis, mbilde.lv

Jau vairs tikai viens mēnesis atlicis līdz Madonā piestartēs tradicionālās bērnu un jauniešu sacensības: Micro-Mini-Junior festivāls. Sacensību programmā arī vēsturisko kartingu un veterānu sacensības.

Šogad sacensības norisināsies no 7. līdz 8. jūlijam, piektdienā brīvo treniņu braucieni un sestdienā sacensību ieskaites braucieni. Sacensību formāts atšķiras no ierastajiem sacensību formātiem reģionā, kas padara šīs sacensības vēl jo īpašākas. Programmā vairāki priekšbraucieni, fināli un diena noslēgsies ar Superfinālu, kura uzvarētāji iegūs vērtīgas balvas – pilnīgi jaunu savai klasei atbilstošu Rotax dzinēju. Arī citi laureāti tiks pie grandiozām balvām.

Vesturiskajās klasēs – Retro, Minskas, Čezetas un Open100 ne tik ļoti saspringts dienas plāns, šajās klasēs tomēr akcents tiek likts uz vēstures godināšanu nevis sportisko pusi, bet arī šajos braucienos sacīkšu azarts neizpaliek. Visi vēsturisko kartingu īpašnieki tiek laipni aicināti savest kārtībā savus braucamos un kuplināt dalībnieku sastāvu.

Skatītājiem ieeja pasākumā kā ierast kartingā ir bez maksas. Sīkāka informācija gan sportistiem gan skatītājiem (nolikumi, dienas kārtības) meklējamas Pro-Kart un LAF interneta vietnēs.

Izmantotie resursi:
Sākums / Prokart - kartinga sacensību seriāls