Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kulthards un R.Šūmahers šosezon turpinās braukt DTM

Kulthards un R.Šūmahers šosezon turpinās braukt DTM
Deivids Kulthards un Ralfs Šūmahers
Foto: www.dtm.com

Šodien kļuvis zināms, ka Deivids Kulthards un Ralfs Šūmahers arī šosezon turpinās braukt Vācijas salonautomobiļu čempionātā (DTM).

Arī šosezon Kulthards, kurš DTM debitēja pagājušajā sezonā, pārstāvēs ''Mucke Motorsport'' komandu. Bijušais F1 posmu uzvarētājs pagājušajā sezonā ar vienu izcīnītu punktu (to viņš izcīnīja sezonas pēdējā posmā, kurš notika Šanhajā) DTM kopvērtējumā ierindojās pēdējā 16. vietā. "Esmu priecīgs, ka atkal ar "Mercedes Benz" automašīnu varēšu braukt DTM seriālā," saka skotu pilots. "Mans mācību gads aizvadīts, tāpēc laiks uzrādīt konkurētspējīgākus rezultātus. DTM ir lieliska vieta, kur plašāku sabiedrību var iepazīstināt ar "Wings for Life" labdarības fondu. Pēc tam, kad pagājušās sezonas pēdējā posmā izcīnīju pirmo punktu, šogad gribu izcīnīt vairāk punktu, lai tādējādi savus fanus padarītu laimīgākus.''

Ceturto gadu pēc kārtas DTM seriālā brauks Ralfs Šūmahers, kurš pagājušajā gadā izcīnīja trīs punktus un palika 14. vietā. "Esmu priecīgs, ka varu turpināt būt daļa no DTM un "Mercedes Benz"," iesāk jaunākais no Šūmaheriem. "Ja tu katru reizi nedaudz spēj uzlabot mašīnas regulējumus, tad apļa laiki uzlabojas un tu spēj pabraukt ātrāk. Pēc aizvadītajām divām sezonām ''HWA'' komandā, ar savu jauno ''Salzgitter'' atbalstītāju esmu gatavs turpināt braukt."

Atgādināsim, ka paralēli DTM sacensībām Kulthards kopā ar bijušo F1 pilotu Martinu Brandlu ''BBC Sport F1'' kanālā komentēs F1 sacīkstes.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

     [+] [-]

, 2011-04-06 17:04, pirms 13 gadiem
kljova! lai nu veicas puishiem uzradiit cienigus rezultaatus
!

     [+] [-]

, 2011-04-06 20:02, pirms 13 gadiem
kaut kā īpaši labi gan nav gājis. Ja Kulthardam tas būtu piedodami, tad Ralfam vajadzētu braukt krietni labāk.