Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Laipniekam kārtējā uzvara "Joker Karting Challenge" sacensībās

Juris Grīns
Juris Grīns

Laipniekam kārtējā uzvara "Joker Karting Challenge" sacensībās
Foto: Openkart.lv

Pamazām īres kartingu seriāla "Joker Karting Challenge" starpsezonas sezona tuvojas noslēgumam, aizvadītas desmit sacīkstes, no kuriem trīs dubultposmi, tātad 13 posmi.

Iepriekšējā posmā pirmais trijnieks bez pārsteigumiem - kvalifikāciju uzvar Ruslans Dzenis, finālā Andrejs Laipnieks un uz pjedestāla arī Andris Lielgalvis. Tas, ka Andrejs visus 13 posmus ir finišējis uz pjedestāla, tas nevienu neizbrīna, bet Andra finišs uz pjedestāla visos 13 posmos, turklāt divas reizes uzvarot, ir visai fenomenāls sniegums.

Labākā "Joker" sacīkste padevās Iesācēju ieskaites (kaut kas lidzīgs "Openkart" Izaicinājuma kausam) līderim Rūdolfam Bukoldam, kuram pirmais A fināls, otrā ieskaitē Otīlija Grandberga, bet trešais Andrejs Baigozins. Smago ieskaitē kopš tās ieviešanas 2. posmā vēl joprojām nepārspēts smagākais "Joker" braucējs Mārtiņš Spīķis, kurš sacīkstē finišēja ceturtajā vietā, otrais Jānis Hāns, bet trešais Jānis Saulīte.

Ceturtdien, 8. februārī, risināsies 14. posms, kā jau visi iepriekšējie, arī šis "XL Rīga" kartinga namā.

Kas ir "Joker Karting Challenge"? Vieglas sacīkstes, kur katrs var atrast savu iemeslu piedalīties. Vieni krāj "SWS Sprint Cup" uzvaras, citi uztur sevi formā starpsezonā, vēl citi, lai vienkārši satiktos domubiedru pulkā, un vēl citi, lai šajā pulkā ienāktu.

Sezonas kopvērtējums: openkart.lv
- amatieru kartinga sacensības

Izmantotie resursi:
openkart.lv
- amatieru kartinga sacensības