Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Atgriežas ekspedīcija "ApPasaule"

Jānis Pārums

Šodien plkst. 15:00, Rīgā, Doma laukumā notiks motoekspedīcijas "ApPasaule 2007 " sagaidīšanas pasākums. Finiša karogs jau mastā, atliek vien sagaidīt pasaules apceļotājus mājās.

Braucienā piedalījās divi Latvijas sportisti – Mārtiņš Sils un Kaspars Bīlāns, kuri braucienu uzsāka aizvadītā gada augustā no Daugavas Ziemeļu mola Mangaļsalā.

Braucienu sportisti veica ar KTM Adventure 990 motocikliem. Visu ceļojuma laiku piedzīvojuma meklētāji ar saviem iespaidiem dalījās mājas lapā www.appasaule.lv, kur arī šobrīd varat iepazīties ar plašāku ceļojuma informāciju.

Artūrs Robežnieks, Latvijas Motosporta Federācijas (LaMSF) enduro komisijas vadītājs norāda, ka „pasaules apceļotāji apliecinājuši sīvo enduro braucēju dabu – uzsākto startu cienīgi beigt! Pateicoties Latvijā organizētajām enduro sacensībām, ceļojuma dalībnieki ieguvuši pieredzi un pārliecību izdzīvot dažādos apstākļos, jo zinām, enduro ir sporta veids, kas paredz braukšanu neizbraucamos un negaidītos apstākļos. Un sportistus paveiktais ir kā labs atskaites punkts un piemērs jaunajiem sportistiem. Tāpēc ar aicinu enduro atbalstītājus piedalīties sagaidīšanas pasākumā, lai iegūtu plašāku informāciju un atbalstītu savējos!"

Informāciju sagatavoja:
Dace Tribocka