Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Brāļi Solbergi rīko vērienīgu motoršova pasākumu

Brāļi Solbergi rīko vērienīgu motoršova pasākumu
Brāļi Solbergi (no labās puses) preses konferencē
Foto: www.norsk-rally.com

Šī gada 21.novembrī Norvēģijā, Telenora stadionā, notiks ''Solberg Extreme Motorshow 2009'' pasākums, kuru rīko abi brāļi Solbergi.

Lai arī tikko ir beigušās gadskārtējās Čempionu sacīkstes, brāļi Solbergi rīkos tikpat vērienīgu pasākumu, kurās piedalīsies dažāda lieluma zvaigznes. Telenora stadions, kurā savas mājas spēles aizvada norvēģu futbola klubs ''Stabaek'', tiks pārklāts ar asfaltu, kas šo vietu padarīs par lielisku rotaļlaukumu visiem tiem, kas var radīt troksni un braukt ātri.

''Mēs skatītājiem grasāmies demonstrēt lielu daudzveidību no mūsu sporta veida,'' sajūsmināti saka brāļi Solbergi. ''Šajā pasākumā varēs redzēt gan drifta braucamos, gan rallija mašīnas, rallijkrosa spēkratus un pat formulas. Pirmo reizi vēsturē mēs redzēsim un dzirdēsim formulu Norvēģijā! Šis būs lielisks pasākums.''

Cik noprotams, sacensības notiks vairākās klasēs, bet jau šobrīd dalību šajā pasākumā apstiprinājuši Tomijs Makinens, šī gada Čempionu čempions Matiass Ekstroms, atraktīvais itāļu rallija braucējs Džidži Galli, Miko Hirvonens, Markuss Gronholms, abi brāļi Solbergi, jaunās norvēģu paaudzes rallija braucēji, labākie rallijkrosa braucēji un daudzi, daudzi citi.

Lai arī līdz šim pasākumam vēl ir laiks, jo daudzi cilvēki dažādos interneta forumos apgalvo, ka šis varētu būt labāks pasākums par ikgadējām Čempionu sacīkstēm, kuras, kā zināms, ir ļoti populāras.

Izmantotie resursi:
norsk-rally.com
pettersolberg.com

     [+] [-]

, 2009-11-05 10:52, pirms 15 gadiem
ļoti ceru ka šis pasākums pārspēs čempionu sacīksti.Čempionu sacīkste ir palicis par ļoti šķidru,garlaicīgu,nebaudāmu sacensību.Vispār nesaprotu kapēc viņa saucas čempionu sacīkste.ŠOgad piemēram nebija ne Loeba,ne Prokopa (J-wrc čempions.Ne Araujo (P-wrc čempions) Kur tad visi Eiropas čempioni ?Piemēram autokrosā. Nesaprotu tās sacīkstes jēgu vispār.Viņas nav. Agrāk tās sacīkstes notika daudz skaistāk.Bija senjoru ieskaite,junioru ieskaite,rallijkrosa trase,lielāki ātrumi,pat kūleņi (kā piemēram Gronholms izvizinot Gordonu). Tagad............veiklības braucieni arēnā Pielnīgs fufels.

  -1 [+] [-]

, 2009-11-05 11:59, pirms 15 gadiem
Varēja uzaicinānāt Trevisu Pastranu,lai padriftē!!!

     [+] [-]

, 2009-11-05 17:27, pirms 15 gadiem
Lieliski būtu redzēn piemēram Bloku Kenu, kopaa ar Trevisu. .

     [+] [-]

, 2009-11-06 01:46, pirms 15 gadiem
Man arī nepatīk vismaz tie vāģi, ar kuriem jābrauc formulu un rallija braucējiem. Tie pat pēc īsta krosa vāģiem neizskatās - kas tad ar tādiem ikdienā reāli brauc?!
Kaut gan šoreiz čempionu sacīkstes galaiznākums mani iepriecināja. Ekstroms, un nevis Šūmahers! Taisnībai jābūt!