Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Notiks tautas skrējiens motokrosā

Andrejs Siliņš

No 8. - 9. septembrim Latvijā, Liepājas rajona Lažas pagastā norisināsies tautas motokrosa skrējiens, kopumā motokrosa trasē veicot 1600 metrus garu distanci.

Mēs, cilvēki, esam dažādi un tas dara pasauli interesantāku. Vieni ir mierīgākas dabas, citi gluži otrādi - ļoti aktīvi un atraktīvi, vieni mēdz visu noliegt, citi izaicina sevi jauniem pārbaudījumiem. Kā viens no šādiem jauna izaicinājuma pasākumiem ir nedēļas nogalē plānotais tautas skrējiens motokrosā.

Latvijas čempionāta motokrosā sacensību ietvaros norisināsies vēl līdz šim motokrosa vēsturē nebijis pasākums. Saskaņā ar skrējiena noteikumiem, piedalīties varēs 50 dalībnieki – sestdien skrējiens paredzēts vīriešiem, savukārt svētdien daiļā dzimuma pārstāvēm. Sacensību norise – visi sacensību dalībnieki nostājas pie starta barjeras un krītot tai, uzsāk savu skrējienu. Tas dalībnieks vai dalībniece, kas pirmais vai pirmā, veicot pilnu trases maršrutu, sasniegs finiša līniju būs uzvarētājs/a. Sestdienas skrējiena uzvarētājs balvā iegūs FAGOR ledusskapi, savukārt sievietes trasē cīnīsies par iespējām iegūt jaunu FAGOR veļasmašīnu. Turklāt, abas sacensību norises dienas, sievietēm pasākumu būs iespējas apmeklēt bez maksas.

Kaspars Cveiģelis, sacensību organizators norāda, ka „jau šobrīd ir liela sabiedrības interese par skrējienu. Tā būs iespēja motokrosa aktīvākajiem līdzjutējiem iejusties otrpus skatuves – būt aktieriem motokrosā”.

Sestdien, skrējiens norisināsies pl. 14.20 un apbalvošana pl. 17.50, savukārt, svētdien – pl. 14.50 un apbalvošana pl. 18.30.

Norises vieta: Liepājas rajons, Lažas pagasts, sporta komplekss Moto-X

Atgādinām, ka tautas skrējiens norisinās Latvijas čempionāta motokrosā ietvaros.

Informāciju sagatavoja Dace Tribocka