Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Atcelts Mūsas trasē plānotais folkreisa un autokrosa ziemas kausa posms

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Atcelts Mūsas trasē plānotais folkreisa un autokrosa ziemas kausa posms
Foto: Autocross.lv

Nākamsestdien gaidītais Folkreisa un autokrosa Ziemas kausa posms Mūsā laikapstākļu dēļ atcelts. Visu nedēļu līdz sacīkstei valdīs atkusnis, kas iznīcinās trases segumu.

Cīņa Mūsas trasē bija paredzēta 12. februārī, tomēr jau šodien uznākušais atkusnis liek atcelt sacīksti. Lai neturētu sportistus un līdzjutējus nevajadzīgā saspringumā par sacīkstes notikšanu vai nenotikšanu, rīkotāji nolēmuši laicīgi paziņot par sacīkstes atcelšanu.

Jāatzīmē gan arī, ka līdz šim cīņai nebija pieteicies īpaši liels dalībnieku skaits. Tomēr pēc sarunām un plāniem noprotams, ka pēdējās pieteikumu dienās nepieciešamais vismaz 50 dalībnieku pulks tiktu sasniegts. Kopumā gan tendences vēsta, ka sportisti – ne Folkreisā, ne autokrosā – uz ziemas cīņām neraujas, lai gan vispārzināms fakts, ka ziemas braukšana izteikti pilnveido iemaņas.

Nākamais kalendārā paredzētais posms ir 26. februāra cīņa Pilskalnu trasē Jēkabpils pusē.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv