Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

papildināts Svētdien Daugavpilī atgriežas spīdvejs, Polijas čempiona godā Hampels

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Svētdien Daugavpilī atgriežas spīdvejs, Polijas čempiona godā Hampels
Kjasts Podžuks
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

Svētdien pēc ilgāka pārtraukuma klātienē Latvijā varēsim vērot spīdveja sacensības. Uz starta dosies spīdvejisti no Latvijas, Čehijas un Polijas. Par uzvarētāju kļūs labākais pāris. Vēl jāpiemin, ka par Polijas čempionu kļuvis Jaroslavs Hampels.

Līdz ar izstāšanos no cīņas par Polijas 1. spīdveja līgas godalgām, pieklusušas spīdveja kaislības Latvijā. Svētdien atkal motobraucēji atgādinās par sevi, jo norisināsies "Latvijas Dzelzceļa" kauss pāriem. Dalību šajās sacensībās apstiprinājušas Polijas, Čehijas un Latvijas komandas. Vēl gan nav zināms viss dalībnieku sastāvs, bet uz Daugavpili sola ierasties arī vairāki spēcīgi spīdvejisti. Sacensību sākums plkst. 16:00.

Jau zināms, ka duetā brauks Vjačeslavs Giruckis ar Jevgēņiju Karavacki, Maksims Bogdanovs ar Ivanu Pļešakovu, Kjasts Podžuks ar Andžeju Ļebedevu un čehi Zdeneks Simota ar Mateju Kusu. Ļoti spēcīgs izskatās poļu pāris brāļi Pšemislavs un Pjotrs Pavļicki.

Kamēr "Latvijas Dzelzceļa" kauss vēl ir nākotnes notikums, Vācijā aizvakar norisinājušās starptautiskās meistarsacīkstes, kurās nesekmīgs starts daugavpiliešiem Kjastam Podžukam un Andžejam Ļebedevam. Spēcīgā konkurencē starp 20 dalībniekiem Ļebedevs palika 17. vietā, bet Podžuks ieņēma 14. pozīciju. Viss goda pjedestāls tika poļiem, bet uzvarētāja godā Sebastians Ulameks.

Dienu vēlāk Ulameks Polijas čempionātā ieņēma tikai 13. vietu, bet par uzvarētāju, iekrājot 15 no 15 iespējamajiem punktiem, pārliecinoši kļuva Jaroslavs Hampels. Sīvā cīņā otrais Pžemislavs Pavļickis, bet trešajā vieta Pjotrs Protaševičs, aiz goda pjedestāla atstājot Gžegožu Valaseku.

Latvijas Dzelzceļa kauss spīdvejā pāriem

PārisValstsKomanda
Pavļickis/PavļickisPolijaPolonia
Giruckis/KaravackisLatvijaLokomotīve-2
Kuss/SimotaČehijaOlimp
Maļinovskis/KocembaPolijaSparta
Podžuks/ĻebedevsLatvijaLokomotīve-1
Bogdanovs/PļešakovsLatvijaLokomotīve-3

Izmantotie resursi:
Официальный сайт спидвейного клуба "Lokomotiv"...

     [+] [-]

, 2011-09-04 11:02, pirms 13 gadiem
Un uz ko tad Jūs cerējāt, ka Podžuks var kādam būt par konkurentu, ar viņa tik zemo pašatdevi, ko viņš regulāri apliecināja Polijas čempionatā! Lebedevs vēl ir par zaļu šāda mēroga sacensībām, bet lai tik brauc un apzinās savu IQ reālu braucēju paspārnē.