Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Uvis Slakteris ātrākais pirmajā dienā

Uvis Slakteris ātrākais pirmajā dienā
Uvis Slakteris

Ekenā (Somija) noslēgusies F2 ātrumlaivu Eiropas kausa izcīņas pirmā posma sacensību pirmā diena, kurā ātrākais bija "Riga Powerboat Team" komandas pilots Uvis Slakteris, izcīnot pirmo starta vietu.

Šodien brīvajos treniņbraucienos Uvi Slakteri gan pievīla motors, ko vajadzēja nomainīt. Tas, pateicoties komandas produktīvajai darbībai, teicami izdevās, un Slakteris varēja turpināt sacensības. Viņš bija ātrākais kvalifikācijas braucienā, bet pēc tam "Super Pole" sacensībā (tajā sacenšas seši ātrākie piloti) arī pārliecinoši bija pirmais. Otrā bija norvēģiete Marita Stromoja, trešais - soms Mikijs Forss, bet ceturtais - Uģis Gross no "Kalnciems Racing Team".

Savā debijas posmā F2 ātrumlaivu klasē otrs "Riga Powerboat Team" komandas pilots Mārtiņš Bergholcs kvalifikācijas sacensībās ieguva devīto vietu.

Uvis Slakteris ir apmierināts ar veiksmīgo dienu: "Visos braucienos, neskatoties uz stresu brīvajos treniņbraucienos, uzrādīju ātrākos laikus, kā rezultātā rītdienas pirmajā sprinta braucienā startēšu no pirmās vietas."

Mārtiņš Bergholcs: "Ir interesanti izmēģināt spēkus jaudīgākā laivu klasē, tā ir laba iespēja iepazīt šo sacensību specifiku."

Rīt Ekenā Eiropas kausa izcīņas pirmā posma sacensībās notiks divi sprinta braucieni, bet pēc tam - F2 Eiropas kausa izcīņas "Grand Prix" izcīņa.

Informāciju sagatavoja:
"Riga Powerboat Team"

  +1 [+] [-]

, 2008-07-04 21:22, pirms 16 gadiem
veikmi Uvim un protamz Bergholcam lai izdodas debijas sa4i f - 2 !