Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Teranova: "Visu zaudēt un neiegūt neko"

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

Teranova: "Visu zaudēt un neiegūt neko"
Orlando Teranova
Foto: AFP

Pēc pirmā Dakāras ātrumposma autobraucēji atzina, ka braukt ir bijis sarežģīti, jo brīžiem apkārt ir bijuši vienīgi putekļi un kaut ko saskatīt esot bijis neiespējami. Putekļi arī traucējuši veikt apdzīšanas manevrus.

"Pēc 110 kilometriem es jau sāku panākt motobraucējus. Viņus apsteigt bija ļoti grūti un putekļu dēļ nācās paļauties tikai vienīgi uz navigācijas sistēmu. 250 kilometros vienīgais, ko es redzēju, bija putekļi. To bija tik daudz, ka es pat nevarēju redzēt tuksneša zāles...," pastāstija pirmā ātrumposma otrās vietas ieguvējs spānis Karloss Sainss.

Argentīnietis Orlando Teranova, kurš finišēja septītais, arī atzina, ka ir bijuši daudz putekļi un braukt ir bijis grūti: "Pēc 100 kilometriem es biju panācis Kristianu Laviljē, taču viņu apsteigt bija praktiski neiespējami. Apmēram pie 200 kilometru atzīmes putekļi bija pilnīgi visur. Tādā situācijā varēja visu zaudēt un neiegūt neko. Ceļa malā bija arī apstājušās dažas mašīnas, kuras no rīta izbrauca pirms mums. Kopumā esmu apmierināts ar pirmo ātrumposmu."

Rīgas rallijreida komandas mājaslapā vēsta, ka Didzis Zariņš atsūtījis īsziņu: "Gāja labi, pa ceļam paspējām arī vienu "Nissan" izvilkt no grāvja. Tagad duša, leģendas labojumi, sapulce un gulēt."

Izmantotie resursi:
dakar.com
rigarrt.lv

     [+] [-]

, 2009-01-04 12:02, pirms 16 gadiem
Nav jau brīnums par tiem putekļiem tajā apvidu.
Prieks ka palīdzējuši kādam tikt ārā.
Visu cieņu.

     [+] [-]

, 2009-01-04 13:40, pirms 16 gadiem
Zel tik ka viena atra atrumposma tik daudz zaud!