Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Arī nākamā gada Dakāra notiks Dienvidamerikā

Arī nākamā gada Dakāra notiks Dienvidamerikā
Dakāras ralijreids
Foto: SCANPIX SWEDEN

Slavenā ralijreida Dakāra organizatori šodien paziņojuši, ka arī nākamās, 2010.gada sacensības notiks pa Argentīnas un Čīles ceļiem. Šogad pirmo reizi ralijreids pietiekoši sekmīgi tika aizvadīts Dienvidamerikā.

Galīgais lēmums tika pieņemts pēc tam, kad Čīles amatpersonas nolēma, ka sacensības arī nākamgad varētu notikt šajā valstī, par ko vēlāk ziņoja sacensību organizatoriem. Kopumā šogad pirmo reizi ralijreids tika aizvadīts pa Argentīnas un Čīles ceļiem, jo 2008.gada Dakāra nenotika no Parīzes līdz Dakārai drošības iemeslu dēļ, pēc kā vēlāk sacensību organizatori nolēma to pārcelt uz Dienvidameriku.

Vairāk informācijas attiecībā par nākamā gada Dakāru tiks paziņotas divās preses konferencēs, kuras notiks 2. un 3.martā attiecīgi Argentīnas galvaspilsētā Buenosairesā un Čīles galvaspilsētā Santjago.

Kā zināms, šī gada Dakāras ralijreidā Einārs Vinters motociklu klasē kopvērtējumā ieņēma 14.vietu, savukārt automobiļu klasē Jāņa Āža/Aināra Prinča ekipāža izcīnīja 24.vietu, bet Māra Saukāna/Didža Zariņa automobilis 83.vietu.

Izmantotie resursi:
dakar.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-24 21:03, pirms 15 gadiem
nebija jau slikti, tikai smilšu pietrūskt........ dakāra paliek dakāra.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja